AniaCh trzymam za Was kciuki , wiem ze latwo sie mowi jak sie nie jest w tej sytuacji ale ja mocno wierze ze bedzie ok. Sciskam mocno
Zdec witaj po latach

)
Agentka RR Eryk ma zlecone badania bo za malo przybral na wadze lekarka szuka dlaczego a ja podejrzewam wage.... zanim weszlismy przyniosla ja z gabinetu w ktorym jest zawsze wazony i polozyla w innym na kozetce jak polozylam malego wyszlo 0,86.... przestawila na blat no i wyszlo 5700 ale jak oszukala w stosunku do tego miejsca gdzie zawsze byl wazony tylko o 100 gram to dla nas to jest przeciez az 100 gram
Hefi wiadomosc przykra rozumiem ze kazda z nas niechcialaby tego uslyszec trzymam za pomyslne szukanie pracy. Moja przyjaciolka wrocila z ksiegowoasci do sprzatania archiwum... takie wylanie w bialych rekawiczkach znalazla prace sama w ciagu miesiaca pracuje teraz w ksiegowosci zlobka i ma swoja coreczke przez sciane a do pracy zamiast 30 min 3 minuty, wiec moze i tobie tak sie uda. U mnie sytuacja tez podobna poodchodzilo sporo firm tez mialam watpliwosci czy bede miala gdzie wrocic okazalo sie ze chca mnie juz na macierzynskim spowrotem bo im sie posypalo na maxa z pracownikami, no i nauczyli sie ze moga liczyc tylko na starych sprawdzonych pracownikow
Avena nie ma to jak kupa w pieluszce

)
Nadinka mam nadzieje ze nerwy juz opadly cos mamy tu dzis ciezkie pracowe klimaty
Kalwa jak dla mnie lekarz widzi nasze dzieci prze chwile albo rozespane bo zasnely w drodze do niego albo zaplakane bo wystraszyly sie obcych i badania nie jest to najlepszy moment na takie oceny i diagnozy
Andzia pioekne zdjecia z mala spiaca krolewna

)
Lencja dostalam od bratowej zamiast kwiatkow 2 bilety na babykino tez chce sie jutro wybrac

) wymienimy sie wrazeniami jak tylko dotrzemy
Ale mamy dzien na prace musze czym predzej zlozyc wniosek o 2 tyg dodatekowego macierzynskiego bo jeszcze mi nie daja . Doczytalam musza i dac

)
A u nas pogoda dzis do bani wczoraj bylo ladnie dzis przesiedzialam z chlopakami w domu