den83
Fanka BB :)
no tez własnie tak to sobie tłumacze
ale z takim podejsciem nigdy nie zrzuce nadprogramowych KG
ale z takim podejsciem nigdy nie zrzuce nadprogramowych KG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och tam przestańno tez własnie tak to sobie tłumacze
ale z takim podejsciem nigdy nie zrzuce nadprogramowych KG![]()
cześć dziewczyny
mama faktycznie- jedna kreska jest dołująca, tez bym poczekała.
mi sie ostattnio wydawało, że sie @ spóźniła 1 dzień, zrobiłam test a po paru godzinach @ grrrrrrrrrrrrr jaka byłam złą i zawiedziona....
ale tymczasem @ się skonczyła i od czwartku trenujemy znów;-)
clodi - to i ja trzymam kciuki za piątek i czekam na wieści oczywiście). A który dzień cyklu masz??
Den - to oby treningi były owocne) Bierzesz coś??
DEN- no wlasnie -ta I krecha tak daje po oczach-nie jest to milezawsze ta krecha jest taaaaaka wyrazna
jakby krzyczala- NO CO LICZYSZ??NIE JESTEŚ W CIĄŻY !!!!!!
wole nie testowac przed terminem @.czekam do poniedzialku
pozdrawiam wszystkie babeczki i nadal zaciskam &&&&&&&&&
witAJCIE przepraszam że rzadko zaglądam ale mam sporo pracy w domu
dziś zrobiłam test ciążowy (bo odstawiam dupka) i wyszła I krecha więc czekam na @
IUI nie będzie Ci potrzebna bo wierzę że w tym cyklu Ci się uda:-):-):-)mama, Andzia - pęcherzyki pękł, jest płyn, teraz pozostaje mi czekać....zobaczymy. Póki co jestem pełna nadziei) Jeżeli teraz się nie uda to w następnym cyklu IUI...
Kochane jesteście!!!