reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
cześć dziewczyny:)

mama faktycznie- jedna kreska jest dołująca, tez bym poczekała.
mi sie ostattnio wydawało, że sie @ spóźniła 1 dzień, zrobiłam test a po paru godzinach @ grrrrrrrrrrrrr jaka byłam złą i zawiedziona....
ale tymczasem @ się skonczyła i od czwartku trenujemy znów;-)

DEN- no wlasnie -ta I krecha tak daje po oczach-nie jest to mile:no:zawsze ta krecha jest taaaaaka wyrazna:crazy:jakby krzyczala- NO CO LICZYSZ??NIE JESTEŚ W CIĄŻY !!!!!!

wole nie testowac przed terminem @.czekam do poniedzialku:tak:

pozdrawiam wszystkie babeczki i nadal zaciskam &&&&&&&&&

clodi - to i ja trzymam kciuki za piątek i czekam na wieści oczywiście:)). A który dzień cyklu masz??

Den - to oby treningi były owocne:)) Bierzesz coś??

wikulaa dzisiaj mam 11 dc. , ostatnio mam cykle tak 30 dniowe dlatego ginek mówił żebym tak 12 dc przyszła ;-)

sawi przykro mi, ale nie trać nadziei może za wcześnie zrobiłaś test , albo teścik był za mało czuły

aha mam dzisiaj taki lekko różowy śluz czy tak ma być?

Ostatnia edycja:
DEN- no wlasnie -ta I krecha tak daje po oczach-nie jest to mile:no:zawsze ta krecha jest taaaaaka wyrazna:crazy:jakby krzyczala- NO CO LICZYSZ??NIE JESTEŚ W CIĄŻY !!!!!!

wole nie testowac przed terminem @.czekam do poniedzialku:tak:

pozdrawiam wszystkie babeczki i nadal zaciskam &&&&&&&&&

kurcze to ja aż do poniedziałku muszę czekać na wieści od ciebie...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witAJCIE przepraszam że rzadko zaglądam ale mam sporo pracy w domu

dziś zrobiłam test ciążowy (bo odstawiam dupka) i wyszła I krecha więc czekam na @

Już to pisałam, ale co tam - moim zdaniem za wcześnie zrobiłaś ten test!!!

Clodi - ja też mam cykle tak 30-31dni, ale owulkę to mam między 17a19dc, dlatego ja na pierwsze podglądanko zawsze później chodzę:))

mama, Andzia - pęcherzyki pękł, jest płyn, teraz pozostaje mi czekać....zobaczymy. Póki co jestem pełna nadziei:)) Jeżeli teraz się nie uda to w następnym cyklu IUI...
Kochane jesteście!!!
IUI nie będzie Ci potrzebna bo wierzę że w tym cyklu Ci się uda:-):-):-)
mama to &&&&&&&&&&&&&& za poniedziałkowe testowanko
sawi a który u Ciebie dc? Może na test jest jeszcze zawcześnie?
A ja dzisiaj umówiłam się na HSG, będe je miała w przyszłą środę, już nie mogę się doczekać:tak::tak::tak:

reklama
hej
WIKULA,ANDZIA i reszta babeczek-mozna puscic &&&&&&&& ,po 25 dniach czyli o 2 za wczesnie przyszla o 7.00 @ :(
kolejny cykl walki...
znowu starania
znowu nadzieja
i
znowu w leb.....

ręce i giry opadają....

Do góry