cobra18- współczuje sytuacji i tesciów... Skoro jest tak zle to napewno niebawem bedzie tylko lepiej. a obraczki nie sprzedawaj...
ewela28 - moj tez nie je...
paula24211 - 3mam kciuki,zeby bylo to co wolisz...
katarszyna jan... - Moj fifi tez mial lekka infekcje. głownie lejacy sie katar, Psikalam mu disnemarem,dwa razy dziennie uzywalam aspiratora, masc majerankowa pod nos i olbas na ubranko. Po olbasie szczegolnie widzialam jak lepiej mu sie oddycha, troche pokasluje,ale mysle,ze to przez splywajacy do gardla katarek. Tez nie wychodzialm z nim bez potrzeby na podworko...
Jestem jakas nieuspoleczniona,choc moj synek raczej w miare grzeczny to ja kompletnie nie mam czasu zeby byc nabiezaco na forum..;/ Dola mam tez,jak tu niektore pisaly... Mały ma juz 4tyg.opoznienie w szczepionkach. Ostatnio jest jakis dziwny,marudny bardziej,gorzej spi w dzien.chyba za czesto zostawiam go z kims,gdy sama wychodze i kady dzien wyglada inaczej... Poza tym przestal jesc. Zjal srednio ok120mlco 2,5h,a teraz je po 50-80ml... czasem wiecej... przez dwa tyg przybral 100g... bylam dzis prywatnie u pediatry. Powidziala,ze moze anemia, bo po 3mies,przechodzi ta noworodkowa nadkriwstosc,a jego organizm jeszcze sam do konca dobrze nie produkuje tego co trzeba. w pon ide sie zaszczepic bezapelacyjnie. Musze zrobic morfologie i zbadac mocz,a w piatek do Centrum Zdr.Dz.
No,ale co mam robic,zeby zaczal jesc??
Lekarz mowila,ze moge dodwac sinlac z uwagi na kalorycznosc.
A najwazniejsze,ze powinien byc na nutramigenie,bo jest 100%alergiczny. Wciaz ma zielone kupy;( a juz miesiac podaje mu dicoflor,ktory mial to to unormowac...
Załamka. On nutramigenu jesc nie bedzie w ogole. Czekam na pokarmy stale,moze cos sie zmieni. Ide mu aplikowac butle na spiocha...