reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Kurcze, tak sobi epatrzyłam na Klaudzi pokoik tyo stwierzdiłam, że chyba za dużo mam zabawek. Stoi cały regał, 2 kosze z ikei zapełnione i 2 koszyczki: jeden w sypialnio a drugi w salonie. Do tego oczywiście 2 jeździki, bujak i 2 kartony maskotek w piwnicy... Powiedzcie, że Wy tez tak macie i że nie jestem nienormalna... :)))

też mam ich dużo za dużo hehehehe

reklama
Kurcze, tak sobi epatrzyłam na Klaudzi pokoik tyo stwierzdiłam, że chyba za dużo mam zabawek. Stoi cały regał, 2 kosze z ikei zapełnione i 2 koszyczki: jeden w sypialnio a drugi w salonie. Do tego oczywiście 2 jeździki, bujak i 2 kartony maskotek w piwnicy... Powiedzcie, że Wy tez tak macie i że nie jestem nienormalna... :)))

tez Marcel ma sporo, choc nie tak duzo. Na razie "sie dorabia",. Moim zdaniem dziecinstwo polega na tym zeby miec zabawki..... a nie tak jak jedno znajome mi dziecko ma 4 lata....kilka resoraków ze sklepu za 5 zł. wszystkie oczywiscie juz popsute, dziecko bawi sie paczkami po papierosach i tym podobne bo normalnie nie ma czym. Czasami mnie szlag trafia i mam ochote powiedziec tej znajomej zeby kupiła mu klocki czy cos. Gdy przychodzi do nas to bawi sie tym dinozaurem czy wieża do układania czy jakims pociagiem ze zwierzatkami fp lub grzevhotkami bo normalnie on jest w szoku jak widzi te zabawki dla niemowlaków co normalnie juz powinien olać bo jest za duzy......az mnie sciska jak z płaczem wychodzi do domu. Powiedzialam sobie ze moje dziecko nie bedzie wyzbyte tej przyjemnosci.....

i zaznaczyc trzeba ze absolutnie ich stac aby mu kupic....tylko po co ;/ dziecko moza olać. Łazi taki hmmm obdarciuch ze sie tak wyraze. kupi mu jeden komplet ubran na wyjscie a reszta to pozal sie boze...bluzy z rekawami do łokci, rajtuzy takie małe ze na tyłku chca peknac, poprzecierane ze same łaty. Oni odstrzelemi, lux auto..nmo niczego nie brakuje, tylko to dziecko olewane ;/ autentycznie. Nic sie z nim nie pobawi, zamknie w pokoju i se siedz.....i jeszcze sie chwali ze ona potrafi zasnac na godzine czy iles a dziecko prawie 4 letnie robi w chałupie co chce. Włos sie na głowie jeży. Żal chłopaka a potem maja pretensje ze młody zachowuje sie tak czy siak....najlepiej go ciągle na smiadanie, obiad i kolacje lać co czynili....az mama moja jej uwage zwróciła. Niby ludzie wykształceni, o srednim statusie zycia a z opowisci wynika ze dziecko jakby z patologicznej rodziny ;/;/

Ostatnia edycja:

hahahahah ja tez mam mnustwo zabawek dla Oliverka tylko wszystkie sa w salonie :-D bo u siebie tylko praktycznie spi i rano biega jak wstajemy ;-) takze jeszcze nie zwariowalas ;-) Oli ma cale pudlo zabawek do tego pchacza, samochodzik, stoliczek edukacyjny, auto ciezarowke, kostke edukacyjna taka duza i inne *******ki i pol pokoju zawalone hehe

Widzż, że mamy te same mebelki :))) Ja dziś przemeblowanie zrobiłam boo juz mi się znudził Konrada pokoik. Jednak ja tak mam, szybko sie wszystkim nudze...

Aza ja tez sie wszystkim szybko nudze wiec jakbym tylko miala kase, a maz nie marudzil to pewnie juz ze 2 razy byloby przemalowane hehehe, meble przekladalam juz 3 razy a mieszkamy na swoim od lipca hahaha

xxxklaudziaxxx fajne te duze autko do siadania ma Oli. Mozesz dac mi jakis link do niego ?? Zdaje sie ze chciałabym takie dla mojego urwisa bo ma fajne oparcie i moze je tez pchac....

xxxklaudziaxxx fajne te duze autko do siadania ma Oli. Mozesz dac mi jakis link do niego ?? Zdaje sie ze chciałabym takie dla mojego urwisa bo ma fajne oparcie i moze je tez pchac....

Mama samochodzik kupilam w UK w toysrus a firma to bruin 4-in-1 . nie wiem czy sa dostepne w PL. wyszlo to dosc drogo ale przerabialo sie go w 4 rozne sposoby. Mysle jednak ze teraz wystarczy naszym dzieciom zwykly samochodzik bez tych barierek po bokach i bujaka zreszta sama zobacz Bruin 4-in-1 Activity Rocker Ride-On - Toys R Us - Britain's greatest toy store

Mama samochodzik kupilam w UK w toysrus a firma to bruin 4-in-1 . nie wiem czy sa dostepne w PL. wyszlo to dosc drogo ale przerabialo sie go w 4 rozne sposoby. Mysle jednak ze teraz wystarczy naszym dzieciom zwykly samochodzik bez tych barierek po bokach i bujaka zreszta sama zobacz Bruin 4-in-1 Activity Rocker Ride-On - Toys R Us - Britain's greatest toy store

dzieki, racja,ostatnia wersja wystarczy, w takim razie musze takiego samochodzika poszukac....własnie z tym oparciem bo mi sie podoba takie no i juz :-D:-D

Mam ale rozlozone bo Oli spi od niedawna w kojcu bo obijal sie o rame ciagle i wybudzal. Teraz ma mieciutko ale zle to wplywa na jego kregoslupek bo materaca nie mam jak tam wsadzic bo za duzy jest a ten co jest w kojcu troche sie zalamuje. Ma 2 grube koce podlozone wiec na jakis czas jest ok ale musze cos wymyslec... i nie wiem czy kupic mu lozeczko turystyczne czy moze juz normalne lozko...

a tu obiecane zdjecia pokoiku
robione wieczorem zanim Oliverek poszedl spac takze kolory pokoju troszke inne niz w dziennym swietle. No i tak jak juz wczesniej pisalam brakuje lampy na suficie, jakies firanki no i lozeczko stare stoi przy szafie wiec troche rozprasza na zdjeciu ale mniej wiecej tak to wyglada ;-)
Zobacz załącznik 294245 Zobacz załącznik 294248 Zobacz załącznik 294247 Zobacz załącznik 294249 Zobacz załącznik 294250 Zobacz załącznik 294251 Zobacz załącznik 294252 Zobacz załącznik 294253 Zobacz załącznik 294254
Klaudia jak zwykle rewelacja:-)bardzo mi sie podoba:-)i widze mamuty zadza hehe mam taki sam zestaw tylko plus regal czerwony:-)dla mnie te mebelki sa super:-)a naklejki boskie szczegolnie pirat mi sie podoba i zyrafa taka duza:-) ale chyba ogolnie te naklejki nie sa za duze prawda??

Klaudzia a ten lisc do sciany na jakies sroby jest przykrecony??
Widzż, że mamy te same mebelki :))) Ja dziś przemeblowanie zrobiłam boo juz mi się znudził Konrada pokoik. Jednak ja tak mam, szybko sie wszystkim nudze...
ojjjjjjjjj ja tez chetnie byc juz cos w mieszkaniu pozmieniala:-)
Asia my tez mamy duzo zabawek ale ja zawsze mowie ze nie za duzo hehe chodz moj M jest innego zdania:-)ale to glownie Majki zabawki Kacper ma niewiele...Majki pokoj w zabawkach i pol salonu hehe...ale co tam zabawki sa po to zeby kupowac:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry