reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Buciki:-)

reklama
laseczki z trojmiasta gdzie kupowalyscie buciki na zime? ja bede w pl w przyszlym tyg i chce kupic malej buciki tu sie rozgladalam, ale ciezko dostac takie cieple. sa kozaczkia el raczej bez futerka itp a ja chcialam kupic takie raczej ocieplane

katrenki - wczoraj jak kupowałam butki Małemu to widziałam w Next-cie super buciki dla dziewczynki i były ocieplane :) jakby Cie to interesowało :))

xxklaudziaxxx w Mothercare widziałam buciki dla dzieci chodzących od rozmiaru 3, też były śliczne:-)

Widzialam widzialam ;-) tylko do mothercare jakos nigdy nie moge dojechac... tzn bylam wiele razy wczesniej ale jak juz teraz jestem w leicester to zawsze zapominam ;-)

no chyba ze umowimy sie na jakie zakupy to razem sie przejedziemy :-D co ty na to?

reklama
Do góry