reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Perfecta wpolczuje
juz mialam ci pisac ze tekst o wychodzeniu na piwo i uwiazaniu w domu slysze bardzo czesto ale widze ze u was juz dalej poszlo
moze taka kilkudniowa rozlaka dobrze wam zrobi, nabierzecie dystansu
ja miedzy innymi dlatego pojechalam do PL, 3 tygodnie sie nie widzielismy i pomoglo, przemyslelismy sobie co nieco, zdystamsowalismy sie a przede wszystkim zatesknilismy za soba
trzymam kciuki zeby bylo dobrze
Lencja u nas tez sie cos dzieje w nocy, Jas spi bardzo niespokojnie i oczywiscie od 5 robi kupe, takze ostatnio o wyspaniu sie moge zapomniec
Zdec 3 zl za woreczek? drozyzna, ja uzywalam tych samych co Lena i chwale je sobie, poza tym cena bardziej przystepna
zyraffka gratuluje nocki, oby tak zostalo
Gosiagro a jak robilas ta potrawke z dyni? fajnie ze zakupy udane
Dorotka powodzenia na szczepieniu

ja wczoraj wieczorem myslalam ze szlag mnie trafi, ale tak naprawde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zamowilam sobie kurtke, czekalam na nia caly tydzien. okazalo sie ze kurtka do mnie doszla i nawet podpisalam odbior!:szok:
tylko ze tego dnia bylam w PL a moj maz w pociagu do nas!
ktos podrobil moj podpis, teraz musze wyjasniac ze sklepem i najbardziej dziadowska firma swiata czyli DHL:wściekła/y:
czemu ja zawsze mam pecha?
a najbardziej mnie zabolalo ze ktos mnie okradl, podejrzewam ze ktorys sasiad

reklama
dorotka28de - dzięki za podpowiedź o śliwce, jednak nie wiem czy teraz spróbuję, dopiero od 2 dni daję jej marchewkę i chyba przestanę bo może po marchewce jest z jeszcze gorzej kupką, a nie chciałabym tylu nowych rzeczy na raz wprowadzić.. Dziś dałam jej herbatkę z rumianku, może troszkę rozluźni kupkę.. Cieszę się bo wypiła taki rumianek zaparzony z torebki, lekko dosłodzony fruktozą, dotąd tylko granulowane herbatki chciała pić. Ciesz się, że Ignaś tak ładnie wciąż śpi, u nas wcześniej tez tak było a teraz nie wiem co się dzieje :baffled:Fajnie, że Twój maż już wrócił, zawsze to lepiej jak się ma świadomość, że kilka godzin będzie w domu po pracy:) Powodzenia na szczepieniu!
Ola_fasola - widzę, że mamy teraz podobny problem z nocnym spaniem, u mnie też niby ładnie od 19 śpi ale się budzi co ok 1,5 godziny :no: Ale masz tam fajne miejsce na spacerki!!!!! Klarunia śliczniutka a i mama promienieje!
konniczynka - fajnie, że mała nie ma problemów z brzuszkiem i nie reaguje na mocno wzdymające produkty... Zostawiłaś na godzinę gołe dziecko na przewijaku ???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Jaką Ty masz teraz temperaturę w domu????????????
Gosiagro - widzę, ze też sezon dyniowy wykorzystujesz w pełni:-):-) jaką potrawkę z dyni i kurczaka robiłaś?
zyrraffka - zazdroszczę i gratuluję tak ładnej nocki
Moje dziecko właśnie spało całe 15 minut i już się obudziło :no::no:
kasiajanicka - buziaki dla 4-miesięcznego Filipka, o widze, że laktator się jednak sprawdza? Fajnie, trening czyni mistrza! Zaraz Ci odpisze na pw :)
Perfecta - może lepiej troszkę ochłonąć i raz jeszcze wszystko przemyśleć, pogadać? 7 lat to szmat czasu, wzięliście ślub to jednak coś znaczy - szkoda teraz "zbierać zabawki i zmieniać piaskownicę" to najprostsze wyjście ale nie zawsze najlepsze
lena, kasia - ja też ostatnio pytałam o inhalatory i podpytałam też swojego brata, mam trójkę dzieci i mocno właśnie ten model poleca. Ja też się przymierzam do jego zakupu. Kasiu chyba skorzystam z polecenia tego sprzedającego.
mama kubulki - właśnie gdzie te zdjątka można zobaczyć?
Klementinka - nocek współczuje, ale przynajmniej kupki macie! A z kurtką to jakiś przekręt, mam nadzieję, ze uda Ci się to wyjaśnić!

Hejka.Widac ,że weekend się skończył i forum ożyło. Najpierw;

WSZYSTKIM DZISIEJSZYM JUBILATOM 5-CIO I 4-RO MIESIĘCZNYM. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDRÓWKA I SAMYCH UŚMIECHÓW NA BUZIACH. A DLA MOJEJ SYNOWEJ GAJUSI DODATKOWO TYSIĄC BUZIAKÓW OD JASIA I CIOTKI.

Perfekta, bardzo mi przykro z obrotu spraw, ale popieram dziewczyny, że to nie ty powinnaś się wyprowadzac z małym. Może spróbuj jeszcze pogadać.
Dototka- trzymam kciuki za szczepienia. My mamy w środę i też mam stresa.

Kasiu- super ,że z dnia na dzień coraz lepiej. Jak tak dalej pójdzie to po pół litra będziesz ściągać ;-)

Ola- fotki zajebiaszcze:-). Ja suknie wystawiałam już 3 razy i zero odzewu. Musze chyba jakiegos komisu poszukac.

Milka- zdrówka dla małego
Zyraffka- gratuluje postępu, oby tak już zostało, albo żeby było jeszcze lepiej:tak:

Mam strasznego lenia dzisiaj. Masakra. Kto mi da kopa na rozpęd?:-D
Zamiast coś podgonic , bo Jasiek śpi to ja tylko "na komputerku"- jak to mój małż mówi:-p

Perfecta, przeciez wy jestescidopiero co po slubie i juz takie zgrzyty?:baffled: To po co był ten slub? Bo dziecko przyszło na swiat?

Konieczynka, chyba godzine nie lezy,bo raczej tyle by nie wylezalo spokojnie dziecko :confused:

Witam sie :-)

Moj juz daje koncert , no wcinac zaczynamy jabłuszko na poprawe nastroju :-D

Klementinka- współczuje. Jacy ludzi potrafią być podli to szkoda gadac. Musisz to teraz wyjaśnic, bo to faktycznie jest przestępstwo jeżeli ktoś podrobił twój podpis i przywłaszczył cudze mienie.

Czy ma ktoś kontakt z naszą kochaną Ewuś? To już ze 3 tygodnie albo i więcej się nie odzywała. Dawno też Cobry nie było.

juupi :-):-):-):-)a u nas pojawiła się po prawie 5 dobach kupka! Herbatka z rumianku dała efekty, takie, że wszystkie ubranka są do prania, a Nelcia wylądowała na mini kąpieli w umywalce, ale mi ulżyło!

konniczynka - fajnie, że mała nie ma problemów z brzuszkiem i nie reaguje na mocno wzdymające produkty... Zostawiłaś na godzinę gołe dziecko na przewijaku ???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Jaką Ty masz teraz temperaturę w domu????????????

tez sie podpisuję pod tym pytaniem???:szok::szok::szok::szok:

klementinka - teraz obserwuj sasiadów, moze ktoregos spotkasz w twojej kurtce;-)Nieciekawa sprawa, zycze powodzenia w wyjasnianiu sprawy.

Ja nie moge sie dzis ogarnąć... miałam wyjsc o 10.30 z domu a tymczasem siedze jeszcze w pidzamie ale widze ze mała przysypia to zaraz sie ogarne.

moz-screenshot.jpg
https://www.babyboom.pl/forum/member-mama-kubulki-83302-albums-kubula.html
https://www.babyboom.pl/forum/membe...lbums/kubula-3201/picture294564-dsc02172.html
https://www.babyboom.pl/forum/membe...lbums/kubula-3201/picture294568-dsc02222.html

teraz skopiowalam mam nadzieje ze widzicie fotki, myslalam, ze to jes dak jak na nk lub, ze jak dodae zdjecia to wszytscy widze, aletutaj w sumie znajomych nie mam, wiec nie wiem jakby mialo to dzialac, eh taka blondynka ze mnie,bo blod toprzeciez nie jest kolorwlosów tylko stan umysłu ;)
moz-screenshot-1.jpg
moz-screenshot-2.jpg

reklama
zyrraffka - gratuluje takiej nocki:tak:
zdec- kupiłam sobie 2 spódnicę i golfik zwykły pod inne swetry:-D
Agi78 - zaintrygowałaś mnie:cool2: a jak ośmieszyłaś tego lekarza?
mama kubulki- a gdzie dodałaś te zdjęcia?
Anik79 - fajnie tak duża rodzina:tak: moja tez jest duża i już się nie mogę doczekać świąt:-D
Klemetinka - co za historia:wściekła/y:! nie możesz popuścić, jak to ktoś podrobił twój podpis:szok::szok:
Klementinka, Lencja - zaraz wrzucę przepis na gotujący wątek
Lencja - super, że kupcia jest!!:-)

Do góry