reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

udalo mi sie nadrobic :-)

ja dzis bylam u mamy z Ninka - wyciagnela mnie pieszo na ryneczek i chyba ze 2 godziny chodzilysmy :szok: nogi to mnie teraz tak bola ... oczywiscie wybralam sie po koszule do karmienia MUZZY, a okazalo sie, ze babeczka akurat ma b. maly wybor. ale przynajmniej przymierzylam, pomacalam i teraz moge sobie przez allegro kupic :tak:

jutro mam spotkanie z kumpela i jade do ikea po nowe biurko pod komputer. a potem maz mi zalatwil tlumaczenie na nastepne 3-4 dni :-) wiec znowu nie mam kiedy sie wziac za zakupy dla maluszka - na szczescie rodze dopiero za 2 m-ce , wiec mam czas. moze w koncu po wszystkich swietych przysiade na allegro ...

Bodzinka - wspolczuje tych przejsc z zebem. oby po antybiotyku sie uspokoilo!

Tunia - wystarczylo, ze troche twoj maz utarl nosa tesciowej, a juz jest milsza ;-) po prostu musicie ja krotko trzymac!

reklama
Uff, doczytałam Was w końcu.

Bodzinko - nie daj się zębowi. Paskudnik z niego, że tak boli.

Tunia - ciesze się, że wizyta u teściów była miła i że trafiłaś z prezentem. Ja NIENAWIDZĘ kupować prezentów. Dlatego się cieszę, że zostajemy na święta w domu, bo oczywiście ten straszny obowiązek zawsze spada na mnie - mąż się zawsze wykręca.

Byłam dzisiaj u gina i policzył jeszcze raz i wyszło mu, że jednak powinnam rodzić 30.11. Czyli stałam się listopadówką. Ale nie chcę już zmieniać forum. Nie wyrzucicie mnie, prawda?

Masakra,nie mogę spać. Kręcę się i nic buu a jutro pewnie będę spała do 10 hi hi.
Gufi to tak jak ja,dzisiaj troszkę nakupowałam ale ogólnie jestem daleko w tyle:-( a termin coraz bliżej;-)

Dzień dobry
3_4_103.gif

Bry :-)

Wlasnie jestem po sniadanku i zaczynam sie psychicznie przygotowywac, by robic porzadki w papierach/ dokumentach :-) Trzeba miejsce w szafkach zrobic. Tak sobie myslalam wczoraj, ze jakbym teraz do szpitala trafila, to ani nic nie uprane, ani nieprzygotowane, lozeczka nie ma... Wiec od dzis ukladanie, a po 1 listopada piore i prasuje :cool2: Jak moj malzonek tez sie w koncu za ukladanie swoich rzeczy wezmie i przenoszenie mebli :dry: On ma nadal czas.... heh
W kazdym razie taki mam plan na dzis :happy:

O nocy nie bede sie wypowiadac, bo to ostatnio niemila koniecznosc :-p

Pisze się Infanterie Division lub też Infanterie-Division, nie wiem tylko czy są równorzędne, ale myślnik raczej nie zmienia znaczenia

Dziękuję :) To jest pocieszające, bo nie muszę zmieniać całej książki ;) Nieważne, która forma lepsza - ważne, że obie poprawne :)

Ja dziś po nocy jestem jednym wielkim ścierpnięciem ;) Ale nie ma co narzekać - trzeba się wziąć do roboty, bo czas leci, a chciałabym wygospodarować parę godzin w piątek wreszcie na sprzątanie szafy.

Cześć brzuchatki!
piękny dzień się zapowiada, więc życzę wszystkim zdrówka szczególnie poprawy z zębami no i miłego nie pracowitego dzionka,a ja po śniadanku chyba wrócę jeszcze do łóżeczka, tylko coś mnie wyrzuty męczą że na samopas po mieszkaniu puszczam swoją córcię, i za dużo w efekcie ona ogląda TV. ale jeszcze trochę pooszczędzam się a za 2 tygodnie ruszam bieganiem, sprzątaniem, zakupami i zabawą z córcią ( co najczęściej się koczy grą w berka) :)

i ja sie witam porannie
zapraszam na kawa.pngte które mogą ;-) a te które nie niech sie obejdą smakiem ( w tym ja :-D)
wpadłam na chwilke, bo zaraz zbieram sie do gina...ale dziś wizyta tylko formalna... zwolnienie, skierowne do szpitala na ktg i recepty...

pozdrawiam wszystkie i miłego, słonecznego dnia życzę:-)

Hej mamuśki,
U mnie dziś piękne słoneczko z rana.
Ja dziś noc miałam paskudną:wściekła/y: straszliwie mi zdrętwiały palce w prawej ręce to już druga noc z rzędu. Dokładnie drętwieją mi wszystkie palce oprócz małego nie mam kompletnie w nich czucia i nie jestem w stanie nic zrobić żeby to drętwienie zeszło, dziś męczyłam sie 1h żeby mi przeszło.
Bodzinko mam nadzieję, że dziś z zębem będzie lepiej.

reklama
Do góry