reklama
andzia00917
Zaciekawiona BB
amalfi ja zaraz wybieram sie do lekarza az sie boje co mi powie staram sie nie dopuszczac mysli ze bedzie cos nie tak ale u mnie tez ostatnio wszystko sie wali wiec nie licze na jakies rewelacyjne wiesci moze jak nastawie sie pesymistycznie to bedzie dobrze te czekanie i niewiadoma mnie dobija
amalfi
Fanka BB :)
andzia00917 glowa do gory, damy rade. Tu w grupie lzej to przechodzic. Wypytaj o wszystko lekarza tak jak ja, a jak o czyms zapomnisz to tutaj dziewczyny ci podpowiedza, sa bardziej doswiadczone ode mnie, ja pytam jak czegos nie wiem. A ile sie staracie? Pewnie pisalas ale nie mam czasu na takie dokladne czytanie, zaraz wychodze do pracy tez, juz dawno wlasciwie powinnam wyjsc na sklepy, bo po pracy to juz wszystko zamkniete, ale dzis sie zle czuje, psycha pada na pysk, ale jutro sie podniesie mam nadzieje
Hej Kobietki :-)
Mam pytanko- czy jeśli ma się 2 dojrzałę pęcherzyki z czego jeden jest mniejszy a drugi większy jest szansa, że jeżeli nie uda sie zapłodnić jednego to może udać się przy drugim?
Proszę napiszcie jak myślicie.
Mam pytanko- czy jeśli ma się 2 dojrzałę pęcherzyki z czego jeden jest mniejszy a drugi większy jest szansa, że jeżeli nie uda sie zapłodnić jednego to może udać się przy drugim?

mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARGIE- pewnie ,ze jest szansa-a poza tym tak nieraz dochodzi do ciązy blizniaczej-najpierw peka 1 pęchol po kilku dniach drugi a jak dzialania byly to bach i masz dwójke
))
Przykro mi...:-(witajcie dziewczynki, zrobiłam test i oczywiście jedna kreska, tak jak mówiłam, znając swoje szczęście to albo test szwankował albo ja, wczoraj kupiła lepszej firmy żeby był wiarygodny i mam czarno na białym a raczej rózowe że nie jestem, tylko skąt te bóle brzucha, krzyża, złe samopoczucie no i brak@, pewnie dzisiaj zapodam lutke, miłego dnia bo ja pędze do pracy
moze to byla ciaza biochemiczna?
A ja z kolei czytalam, ze jak jeden pecherzyk peka to zaczyna sie wytwarzac progesteron, ktory uniemozliwia pekniecie kolejnych. Wiec jesli jest spora roznica miedzy ich wilkoscia to uwazam, ze nie da rady.Hej Kobietki :-)
Podwojna owulka chyba jest mozliwa jesli pecherzyki sa mniej wiecej takie same i jeden nie zdazy przyblokowac drugiego.

reklama
andzia00917
Zaciekawiona BB
hej kobitki wlasnie wrocilam od lekarza powiedzial ze pecherzyk pekl i mam teraz czekac do dnia @ i wtedy testowac a jak sie nie powiedzie i niestety nie bede w ciazy to znowu kolejny cykl z clo
Podziel się: