reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej, hej. Lena ja się codziennie odzywam. Wczoraj wieczorem zdałam relacje z wizyty i szczepienia i nikt nie zauważył:confused2:
Dzisiaj korzystaliśmy z pogody i trochę połaziliśmy.Od kilku dni Jasiek robi śmieszną minkę " zółwika" . Tak śmiesznie wciąga dolną wargę jak by sobie ulgę przynosił w ząbkowaniu. Zaraz wrzuce fotkę.
Co do deserków w słoiczkach też jestem za. Wygoda i tyle. Dziecko mi przybiera, smakuję mu i wiem że jest sprawdzone. Jasiu je jabłuszko, marchewkę którą uwielbia, zupkę jarzynową i kaszkę ryżową z winogronem. Czy wy też dajecie od razu cały słoiczek? Ja dawałam po pół,ale domagał sie więcej więc daje czasami po całym. Wzięło mnie dzisiaj na przemeblowanie u córki ( O 19:szok:) i w godzinę przestawiłam wszystkie meble i razem posprzątałyśmy:-D:-) Tatuś jak zobaczył to podsumował krotko " mamie znowu się nudziło":-) A jutro mam zamiar walczyć z pierogami ruskimi :tak:

Gratuluje wszystkim dzieciom nowych wyczynów:happy:

Asencja- masakra z tą szybą. Wytrwałości Ci życzę
Izia- super fotka :)

A to fotki ze spacerku i Jasiek Żółwik DSC03147 (Medium).jpgDSC03160 (Medium).jpgDSC03166 (Medium).jpgDSC03177 (Medium).jpg

emalia-ja też zaczełam dawać po całym od dwóch dni bo się domagała więcej połówka juz nie starczała a najbardziej się domaga najstarsza stoi i czeka czy mała cos zostawi:-Di patrze a tu cos szybko zaczeło ubywac moich zapasów słoiczkowych oczywiscie nie ma winnego a to zula podjada stara krowa owocków jej się zachciewa:-D
A mój zaprosił dzis kumpla z lat szkolnych i piwko popijaja z drugiego pokoju wszystko słysze ale ci faceci to maja zryte berety jaktego słucham to mam niezły ubaw a oni myslą że juz kimam:happy:

reklama
Ja tylko dwa słowa, sytuacja chorobowa w domu zaczyna być opanowana, ufff.. :)
Postaram się znaleźć jutro chwilkę aby co nieco napisać, poczytałam Was dziś i przyłączam się do grona tych, które muzą wybierać albo BB albo dom i ja wybieram dom, na jedno i drugie trudno czas znaleźć.
Co do A6W miałam przerwę wróciłam jakoś do powtórzeń po 8 razy na nogę, teraz robię drugi dzień po 12 razy, ale nie liczę już, który to dzień w całości A6W
Dobrej nocki

Do góry