reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lena-pewnie ,że chce. Ola była sam tyle lat i teraz uwielbiam patrzec jak bierze małego na ręce i mówi ,że go kocha. Już nie będzie sama, dlatego też wiem że rodzeństwo jest potrzebne. Ja mam tylko jedną siostre i chciałabym miec choc jeszcze jedną siostre lub brata. Może jeszcze zmienisz zdanie za jakis czas. Dzieci sa wspaniałe!!!!!!!!!
Mój mąż ma 7-ro rodzeństwa i nawet nie wiesz jaka tam jest więź, jak sobie pomagają nawzajem. To jest piękne, a życie jest tylko jedno :)
Raczej nie zmienie ale czas pokaze!!!

reklama
ktoś kiedys powiedział " najlepsze co mozemy dać swojemu dziecku to rodzeństwo" ja zamierzam miec jeszcze przynajmniej 2 ;) a co zaszaleje ;)

Dzięki dziewczyny za życzenia dla mojego już pięciomiesięcznego bąbla :-) ale ten czas leci :-) najlepsze też życzenia dla jego rówieśników :-) i jutrzejszych solenizantów :-)

Dostałam dziś @ to już druga po porodzie więc wiem, że długość cyklu bez zmian wciąż tak samo długi :-) Kładę się spać bo przez nią nie mam na nic siły i plecy tradycyjnie okropnie bolą. Pomyśleć jaki ten rok bez @ był przyjemny :-) W takim dniu jak ten bez zastanowienia zgodziłabym się rozpocząć od razu starania o drugie dziecko :-) :-D

Zaraz mykam czytac dzienna produkcje

Kasia ta symykolanidia to smyk ?? klockow w realu nie znalazlam

Nasze sklepy to ten sklep, oprócz internetowego maja stacjonarne sklepy z niższymi cenami niż w necie :)

trzymam jutro kciuki za ważenie :) będzie dobrze :)

Lena- ja jak ty NIGDY WIĘCEJ DZIECI NIE PLANUJĘ i nie lubie jak mi ktoś mówi, że tym robie krzywdę Fifiemu bo ja mu żadnej krzywdy nie robię, takie życie jedni mają po 10 rodzeństwa a inni sa jedynakami

jakaś mamusia pokazywała fotelik, taki co rośnie z dzieckiem, któraś, któa ma już starsze dzieciątko, czy możesz mi kochana przypomnieć? musze powoli pomysleć o nowym, bo ten na długość nie da rady za jakiś czas :( kolejny wydatek :(

Ostatnia edycja:
pisałam, pisałam ... i mi posta wcieło ... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, i już nie pamiętam co komu miałam odpisać ... jak ja to lubię!!!!!!!!! :(:(:(:(:(

dziękuję wszystkim za miłe słowa, fajnie, że mnie jeszcze troszkę pamiętacie ;), i za gratki dla Natalci:)

pospacerowałyśmy sobie dziś, pierwszy raz od tygodnia długo Natka była spokojna ... bo tak to darła się wniebogłosy w wózku ... i spacer 15 min trwał ... nie wiem o co chodziło ale dziś było super, pospała a jak się obudziła podniosłam plecki ... i wszystko widziała i była zachwycona ... najbardziej lubi drzewa ...

u nas z ząbkami spokój ... ale już się boję po waszych opisach ...

Kpi a jak podnioslas plecki? wozisz Natalke juz w spacerowce czy jakas poduszeczke dajesz pod plecki
wlasnie tez mam ten problem bo Jas juz nie chce na lezaco w wozku i spokoj jest tylko jak spi, jak sie budzi to sie drze bo mu nudno

hefi Oby badanie wyjaśniło, co się dzieje i jak to leczyć:tak:
Kpi a jak podnioslas plecki? wozisz Natalke juz w spacerowce czy jakas poduszeczke dajesz pod plecki
wlasnie tez mam ten problem bo Jas juz nie chce na lezaco w wozku i spokoj jest tylko jak spi, jak sie budzi to sie drze bo mu nudno
Ja już od jakiegoś czasu wożę Emilkę w spacerówce na półsiedząco i jest z tego powodu bardzo zadowolona i się ciekawie rozgląda, a jak się robi zmęczona, to po prostu kładę oparcie na płasko:tak:
A propos ilości dzieci, to mi się marzy trójeczka:-) Ale czas pokaże, czy się uda i czy zdania nie zmienię.:tak:
Czytam o tych waszych marudach dzisiejszych i się cieszę, że mnie to dziś ominęło. Od kilku dni nie miałam spokoju, a dzisiaj- aniołek. Nie wiem, czy zęby nagle przestały się przebijać, czy Emilka się przyzwyczaiła, ale cieszę się z tego pięknego dnia :-) mała od rana była uśmiechnięta i wybuchająca dosyć często głośnym śmiechem, a teraz grzecznie śpi:-)
Ja też już się kładę, bo rano jadę na uczelnię, a w nocy jeszcze będę musiała wstać, żeby mleka dociągnąć. Dobranoc wszystkim :happy:

reklama
dzień dobry,
nocka była ok, żeby to moje dziecko chciało jeszcze dłużej spać rano... nie śpimy od 5:30:shocked2::baffled::baffled:

emalia - udanych zakupów

Klemetinka - u was tez będzie w Monachium, Hamburgu i Köln

Milka - trzymam kciuki za dobra wagę i szczepienie bez płaczu

Do góry