Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

też przybiera dziwny kształt , moj znowu wiecznie by rękę na brzuchu trzymał - tyle, ze wtedy mały się uspokaja i przestaje ruszaćMoje dziedziecie poki co daje o sobie znac nie robiac mi krzywdy, czuje jak sie wypycha ...Ciezko jeszcze mi wyczuc czy to pupcia, czy nieale Fajne uczucie
...Moj maz boi sie reke przykladac do brzuszka by nie zgniesc maluszka ale czasem poklepuje dzidzie
Poza tym jak kłade na brzuszku jakas rzecz to wtedy dzidzia ładnie daje o sobie znac ze az padam ze smiechu widzac jak przemiot sie rusza)
Lubiałam masowac brzuszek ale po pobycie w szpitalu jestem ostrozniejsza z tym bo połozna mówiła ze wten sposób zachecam dzidzie do szybszego przyjscia na swiat....
A powiedzcie mi czy jak sie smiejecie to czy brzuszek wam dziwnie sie kształtuje ?

Też się śmieję jak coś położę na brzuchu to centralnie to zostanie skopaneMoje dziedziecie poki co daje o sobie znac nie robiac mi krzywdy, czuje jak sie wypycha ...Ciezko jeszcze mi wyczuc czy to pupcia, czy nieale Fajne uczucie
...Moj maz boi sie reke przykladac do brzuszka by nie zgniesc maluszka ale czasem poklepuje dzidzie
Poza tym jak kłade na brzuszku jakas rzecz to wtedy dzidzia ładnie daje o sobie znac ze az padam ze smiechu widzac jak przemiot sie rusza)
Lubiałam masowac brzuszek ale po pobycie w szpitalu jestem ostrozniejsza z tym bo połozna mówiła ze wten sposób zachecam dzidzie do szybszego przyjscia na swiat....
A powiedzcie mi czy jak sie smiejecie to czy brzuszek wam dziwnie sie kształtuje ?