reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dobra dziewczynki zmykam
bo dzieciaki już wstały a obiad jeszcze w lesie :)
postaram się zajrzeć później
miłego dnia

anecznik oj to juz by było za bardzo kombinowanie ;)
a dochody to tak jak emalia pisała nie większe niż 504 zl na osobe na miesiąc, brane pod uwage są dochody za poprzedni rok tj. 2009

Ostatnia edycja:
reklama
lena- ktory ty jestes rocznik??

ja jestem najmlodsza!! jest przewidywana jakas nagroda ?:D

jestem zla..zainwestowalam 4mc temu w zestaw do tipsow, i kurde zero zainteresowania, kazda chciala a teraz nic.. czlowiek chce zarobic a nawet nie ma jak..mam strone,ogloszenia ulotki sratatata i 5klijentek bylo...

kurde zebym miala auto .. na tej zakichanej wsi nic nie wypali.zaczne swinie hodowac.albo kroliki.albo cos

lena- ktory ty jestes rocznik??

ja jestem najmlodsza!! jest przewidywana jakas nagroda ?:D

jestem zla..zainwestowalam 4mc temu w zestaw do tipsow, i kurde zero zainteresowania, kazda chciala a teraz nic.. czlowiek chce zarobic a nawet nie ma jak..mam strone,ogloszenia ulotki sratatata i 5klijentek bylo...

kurde zebym miala auto .. na tej zakichanej wsi nic nie wypali.zaczne swinie hodowac.albo kroliki.albo cos

Nie wiem jak z królikami, ale ze świniami to nie taka prosta sprawa chodź słyszałam że to coraz bardziej opłacalny interes :-D Bez znaczenia na co się zdecydujesz to ja zamawiam pierwszą sztukę wieprzowinka z grilla pycha a mięso królika to już niebo w gębie :-D :-D

Nie wiem jak z królikami, ale ze świniami to nie taka prosta sprawa chodź słyszałam że to coraz bardziej opłacalny interes :-D Bez znaczenia na co się zdecydujesz to ja zamawiam pierwszą sztukę wieprzowinka z grilla pycha a mięso królika to już niebo w gębie :-D :-D
mam juz swiniaki szczerze mowiac , my przy nixh riobimy - kase biora tescie

O programie - Lovela

Jak wypełnicie to dostaniecie prezent :-)

eee dla mnie juz prezentu nie starczyło

A ja idę robić ruskie pierogi:) ale się nażrę :p:p:p:) a Pupa rośnie ale musze sobie odbić za wczorajsze ...

uwielbiam ruskie ale sama nie potrafie zrobić ...

Witam wszystkich!

nie mam ostatnio na nic czasu i w ogóle ochoty na cokolwiek tak wiec nic nie pisze i mało was czytam zeby nie smecic. Jestem ostatnio strasznie niewyspana, Klara odkad jest zmiana czasu budzi sie codziennie o 4 rano i koniec spania, placze jak nikt sie nią nie interesuje, nie podaje zabawek i nie gada do niej... próbowałam wieczorem ja przetrzymac dłuzej ale o 18 to ona jest juz strasznie spiaca i usypia w kazdej pozycji w sumie kłade ja spac tak samo jak przed zmiana czasu ahhh w dzien tez za bardzo nie ma ochoty spac jeju co za dziecko mi sie trafilo:angry: dodatkowo kaszki nie chce jesc w ogóle butli tez nie i cyca nie, pasuja jej tylko soczki i deserki. A ja sie odchudzam! bo humor mam zły przez swój wygląd !!!! ten wstretny obwisły po ciązy brzuch !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i te obrzydliwe cycki przez to mleko!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak wiec dzis 4 dzien jak cwicze a6w. nie jest zle....daje to jakies efekty? agast chyba i emalia??? pamietam ze cwiczyłyście. I co???
Dziś mam dzien pracowity, ciagle sprzatam i coś robie oczywiscie w ramach odchudzania:-D wykąpałam nawet rano psa:-)
Przez weekend pewnie nic nie uda mi się napisać bo mój mąż ma wolny weekend i jeszcze na poniedziałek wziął sobie urlop...ahh

Dobra miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
A ja właśnie po zjedzeniu pizzy pycha była jednak własnej roboty jest najlepsza:-p
Ktoś pytał o:-p smoki do kaszki ja w zwykłym wygryzłamwiększą dziurke sprawdza się znakomicie:-D

reklama
Ola- a6w daje efekty i to widoczne! Ja niestety poległam na 33 dniu ale i tak widac roznice. A co do cyckow kochana to nie masz na co narzekać :):) Szczupła, drobna dziewczyna z dużym biustem- marzenie!!!

Wiecie co, znowu mi Jagody nie zaszczepili. Juz drugi raz mamy odroczenie. Pierwszy raz jak wg pani dr za malo przybrała (teraz w 10 dni przybrała 400g) a teraz w badaniu moczu wyszły leukocyty 5 a norma od 0-5 wrrrrr i jeszcze mowi do mnie no nie zaszczepie bo jeszcze sepsy dostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Za godzinke mąż wraca a ja wybywam na jakieś zakupki. Musze cos sobie kupic, moze jakies nowe dzinsy, smoczki dla Jadzi do kaszki, prezent dla chrzesnicy na urodzinki, prezent na imieniny dla meza itd... I moze jeszcze na solarium sie wyrobie:)

Ostatnia edycja:
Do góry