reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
chciałam wan pokazać moją Milenkę dzisiaj;-)
zmin.jpg

Hejus dziewczynki

Wlasnie wrocilam z wykładow, padam na twarz - jakis senny dzis dzien. Kupilam moemu dwie grzechotki ,pare słoiczkow i cos do chcleba i zostawilam 80zł w sklepie :szok: masakra jakas

Karo ,a po co ty własciwie kupywałas ta spacerówke teraz?

Hejus dziewczynki

Wlasnie wrocilam z wykładow, padam na twarz - jakis senny dzis dzien. Kupilam moemu dwie grzechotki ,pare słoiczkow i cos do chcleba i zostawilam 80zł w sklepie :szok: masakra jakas

Karo ,a po co ty własciwie kupywałas ta spacerówke teraz?
Współczuje ja za rok zaczynam drugi kierunek:)Więc teraz nadrabiam w domu;)

hihi a ja znów do Was dzis zaglądam:-)
Tomaszek jak ostatnio pospał prawie do 14, Asia jeszcze śpiocha a ja z kaweczką czekam na męża, hihih kaweczka dla mnie oczywiście :tak::-)

emalia82 zagłosowane
avena no pięknie tak o córci myśleć, a ona tak Ci pospać pozwala, nieładnie;-):-)
magdziak nie będzie tak źle, głowa do góry
Perfecta oj chyba tak:tak::-) ja większość rzeczy zrobiłam wczoraj, dziś tylko 2 pranka wstawiłam i na bieżąco sprzątanko po Asi:tak:;-)
co do pomocy to i owszem jakoś tak mi sie dziś chce, ale nie zawsze czasem i mega leń mnie dopada a wtedy ciężko go wygonić
cobra18 ja mam dość daleko do Was wszystkich, my w Krakowie mieszkamy:-)
emalia, Klementinka oj ja mam podobnie odkąd sie pojawiła Asia i teraz Tomuś byle co mnie rozczula:tak::-)
karo85 sliczna Milenka

edit: koriander jak patrzę na Twój świąteczny suwaczek to nieco mnie zaczyna przerażać, że to tak mało czasu :/

Ostatnia edycja:
reklama
hej
Wszystkiego naj dla dzisiejszej gromadki solenizantów!!!!:*****

No i wstawiam wam zdjecia z chrzcin małego, to juz miesiac temu w sumie ale obejrzyjcie sobie:-) tylko z chrzestną jeszcze nie mam zadnego;]

Do góry