reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witamy się:)
Moje urwiski mają juz 5m.... (pamiętającym dziękujemy)
jak ten czas leci...ach....:cool2:
musze sie pochwalic że mój Szymonek wczoraj zrobił kupke i siku w nocniczek:-):-):-):-)a dzis samo siku:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2: (Kubuś nocnik traktuje jak wroga:-D)
w ogołe to takie silne chłopy że jak sie podnosi żeby usiedli to oni od razu prostuje nogi żeby wstać:-D:-D

edit
wstawiam zdjęcie moich klonów:p żeby nie było zakryłam co trzeba:-DZobacz załącznik 299191
Buziole i wszystkiego naj dla maluchów, śliczne i silne chłopaki:-) Nocniczek w tym wieku:szok: Mojej Emilce kupa zawsze w czasie wiszenia na cycku idzie, więc ciężko byłoby ją w takiej chwili na nocnik sadzać :-D

Jestem!!!
Serducho jak dzwon! Mały zdrowy. Ufff... Pani kardiolog nie mogla się nadziwić , co ja jej za dziecko przyprowadziła. Rozebrałam, połozyłam na kozetce i nic, ani drgnie. Tylko patrzył na nią, a ta go stetoskopem, potem żel i aparat USG i dalej nic. Leżał nieruchomo :) To dopiero mądrala :) Mówiła ,że lepiej niż dorosły się zachowuję. Taka dumna jestem,no szczęśliwa ,że po zwapnieniu ani śladu :)
Aż miło czytać :biggrin2: Z tarczycą pewnie też wszystko ok będzie:tak:
Po drugie bardzo dziekuje w imieniu mojej 5-cio miesięcznej corki za zyczenia!!!!!!!!!
No i bardzo dziekuje za kciuki! Odebralam wyniki moczu i są idealne!!!!!!!!! Strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!
Niech młodsza córeczka dalej taka radosna i grzeczna rośnie:biggrin2:
Super, że już po stresie :biggrin2:

ale ze mnie matka, półsekundy brakowało zeby moje dziecko spadło z łóżka, wystarczyło, że odwróciłam głowę po chusteczki, już nigdy go na brzegu nie położę :((((((((((((((((((((((((99999

teraz moje dziecko "wcina" paczkę chusteczek higienicznych.

reklama
Po spacerze sobie zasiadłam na chwilkę a tutaj taka produkcja...
Gratuluję dzielnym dzieciaczkom po szczepieniach
Emalia - super że serduszko w pożądeczku
eagle - powodzenia!!!!! Na pewno się poprawiło!!!!!
Zyrafka - współczuje tego ząbkowania i marudzenia Łukaszka mój Jaś też taki marudny że dzisiaj już 3 kawkę własnie piję
Do lekarza pójdę , może jutro jak będe z Jasiem na morfologii to się wcisnę do jakiegoś kardiologa cy cóś..
ewus - fajnie że wróciłaś do nas i częściej piszesz Chłopaki już duże Gratuluję nocnikowych przygód , jestem pełna podziwu że tak wcześnie!
Lekna - Izatcz chyba jest "szpecem" , ja osobiście lubię sobie masę cappucino lub mocce zrobić ale przepis zawsze z netu biorę
Idę sobie obiad zrobić jakiś ... A nie:):):) Wczoraj przecież zrobiłam cały gar papryki faszerowanej:) <jupi> Dzień leniucha:p

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!
DUŻO ZDRÓWKA , ZABAWEK I SŁODYCZY CIOCIA PERFECIA Z JASIEM ŻYCZY

Ostatnia edycja:
Do góry