reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lencja mysle ze ta starsza najbardziej ucieszy sie z ciuchow :) to juz taki wiek ze chyba to nabardziej je pociaga , ja mojej 11 latce kupuje tego Biebera a druga prawie 11 latka dostaje pilke fotel skladkowa zreszta bo akurat beda sie przeprowadzac i bedzie miala wlasny pokoj a kiedys mi powiedziala ze zbiera na tki fotel wiec ciotka ja wyreczy :)

reklama
Cześć!

Moje dziecko od kilku dni ma strajk na zasypianie, zawsze kończy się wielkim krzykiem jak tylko chcemy go uśpić. Jakiś diabełek w niego wstępuje, chyba dlatego, że jeszcze nie chrzczony:)

Milka- dziękuję za podpowiedzi:)

lencja- piękny ten Twój malutki różowy Ptaszek

Dziewczyny mój mąż ma szansę na trochę lepsze stanowisko w pracy i może mieszkanie służbowe, z tym, ze na mieszkanie strasznie długo się czeka. Ja też po powrocie do pracy dostanę sporą podwyzkę więc nawet jeśli wzięlibyśmy kredyt to nie byłoby tragedii:)) Żylibyśmy skromniutko ale jakoś dalibyśmy radę. Jeśli mąż dostałby mieszkanie to nawet pomyślelibyśmy o drugim dziecku, bo bez kradytu stać by nas było. To wszystko nie jest pewne na 100% ale i tak mam lepszy humor i myślę o naszej przyszłości bardzo pozytywnie:)) W grudniu idę na kurs pierwszej pomocy, z pracy mnie wysyłają:) Już sobie wyobrażam męża jak bedzie musiał sam zostać z Łukaszem na kilka godzin hihih ale fajnie:)

Ostatnia edycja:
kurde jak dzowniłam z reklamajcją do x-landera gadali, że tego samego dnia co dostaną moją reklamacja odsyłaja naprawione/ wymienione, i co? nie wysłali, dopiero dziś, czyli tym pie.... czołgiem jeszcze dziś i jutro będę jeździć

jak by co to już kolejnego wózka (np parasolka) nie kupie tej firmy, o nie...........

dobrze, że chociaż reklamację uznali

witam się i ja
u nas z nowości brak, nocki super jak zawsze więc nie ma co pisać
weekend niby piękny ale taki sobie
sobotę spędziliśmy na zakupach i spacerkach, myślałam że i wieczór będzie równie miły ale mój już sie o to postarał żeby ta nie było, tak wiec przyłączę się do narzekających na małżów, wczoraj to nawet nie chciało mi sie z nim rozmawiać bo ta mi ciśnienie podniósł, co z tego że od razu przepraszał ja później rozmawialiśmy i on tak naprawdę nie widzi w tym problemu więc po co przepraszał ta dla świetego spokoju? ech mie rozumie tego, ale to tylko faceci
dobrze że dziś od rana jest w pracy;-):-)

przyłącze sie do gratulacji dla dzieciaczków za nowe umiejętności i ząbki

i jeszcze pochwalę się siostra mojego urodziła wczoraj w nocy synka:-)

i spóźnione życzenia dla ZOSI, JAGNY I ERYCZKA dużo uśmiechów skarby

Ostatnia edycja:
Witajcie po weekendowej przerwie. jak wam zazdroszcze tj ładnej pogody. U nas było tylko 10 stopni, wiec o chodzeniu na krótkim rękawku można zapomnieć:-)
Weekend minął spokojnie, w sobote u rodziców byliśmy a wczoraj zostawiłam małego z mężem a z Wiktorią poszliśmy do kina - trzeba było wykorzystać promocyjne bilety w multikinie. Byliśmy na Zakochanym Wilczku - i Wiktorii bardzo się bajka podobała - ja tam tez się pośmiałam:-) No i mamy drugiego ząbka:-) dokładnie tydzień po pierwszym pojawiła sie druga dolna jedyneczka. Tak jak przy pierwszym dwa dni marudzenia i wkońcu wyszedł. Tym razem podałam Viburcol i było znacznie lepiej.

Co do ubierania to Oskar w ciągu dnia śmiga w rajstopkach lub spodniach dresowych, body z krótkim rękawiem na to bluzeczka bawełniana, a na noc zakładamy body z krotkim rękawkiem i na to bawełnianego pajacyka.

Lencja - super zdjęcia ze spaceru. A mała jak zachwycona:-)u nas też z tymi ubrankami to różnie - raz 74 i dobre a inne 80 za małe - co firma to inaczej.

athena - oby wszystko się udało! i żebyście szybko się wprowadzili do swojego gniazdka:-)
Kasiajanicka - super że impreza się udała, rozmiaru 34 tylko pozazdrościć, a co kuzynostwa - to szkoda nawet komentować - ale masz razje tak to jest że niektórzy myślą że im wszystko sie należy

No to uciekam na śniadanie, moje dziecko wariowało na łóżku i usnęło - edit - juz sie właśnie obudziło

włąsnie jak to z tymi zębami? bo u nas pierwszy szybko się przebił, a drugi- kreseczka kilka dni jest, ale jakby nie ma postępów, myślałąm, że szybciej pójdzie a tu wolniej, ale w sumie spokojniej, więc może być ;)

biorę się za spzrątanie i zmykam na spacer :) miłego dnia :)

Kasia a jaki model masz tego wózka że taki zły a na te reklamacje to można sie wkurzyć
Anik fajnie że wypad do kina udany no i gratuluje drugiego ząbka

eagle gratulacje dla świeżo upieczonej cioci:)
zazdroszczę nocki u mnie tragedia. Dzisiajszej nocy chyba więcej czasu spędziłam w Łukasza pokoju niż w swoim łóżku:(
to tak jak ja wczoraj więcej czasu spędziłam w kuchni niż z mężem w pokoju upiekłam ciasto i sałatkę zrobiłam i nawet obiad był dwu daniowy :)
a chyba jeszcze mi nie przeszła złośc na niego bo wcześniej pisał smsa czy ma zrobic jakieś zakupy po pracy, a jak mu nic nie odpisałam to dzwonił, ale chyba jeszcze nie chce mi się z nim rozmawiać
a co kara musi być :)

trzymam kciuki żeby sprawa z awansem meża doszła do skutku a tym samym z mieszkaniem

reklama
Do góry