reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Jestem :) Ponadrabiłam kilka ostatnich stron, ale juz nic nie pamietam :)
Gosiagro- Ty to mnie chyba lubisz bo jak sie nie odzywam kilka dni to Ty zawsze o mnie pytasz :) bardzo to miłe jest! Dzięki!
Athena- trzymam kciuki zeby szybko się udało podzielić tą działkę i pójść "na swoje"!
Zyrafko- Mężowi gratuluję podwyżki :) Oby się udało z tym mieszkankiem!
Cobra- z tego co czytam to dopiero zaczynasz z tymi pazurkami, wiec moze uzbrój sie w cierpliwość i poczekaj az zadziała poczta pantoflowa.
Lena- jakie trendy teraz są w paznokciach? Mi sie nie podobają te pazury ala łopaty. Robisz tez takie w bardziej "migdałkowym" kształcie? Robisz na szablonie czy na tipsie?
Gosiagro- przykro mi z powodu uczulenia Majeczki. Mam nadzieje ze szybko znajdziecie winowajcę.
Katarzynajanicka- przepiękne zdjęcia Fifiego widziałam. Ale On jest słodziak!
Agi- pokaz ten kubek koniecznie! Piękne ciuszki kupilas dla Polci. U nas wg mnie jest mało fajnych ciuszkow dla dzieci. Wlsciwie tylko h&m i mothercare..

No a my sie dzisiaj wreszcie zaszczepiłyśmy ostatnią hexą. Czwarte podejscie to bylo, bo najpierw za malo podobno przybrala na wadze, potem leukocyty wyszly na granicy normy, potem kolejne badanie, no i dzisiaj wreszcie sie udało! Jagoda wazy 7,600 wiec rośnie mimo iz z jedzeniem nowosci nadal jest słabiutko..
Tak pięknie dzisiaj u nas bylo ze bylysmy chyba z 4 godziny na spacerze połączonym z wizytą w galerii handlowej gdzie Jagoda wzbogacila sie o body i 3 pary skarpetek a mąż o koszulkę. Tylko dla siebie nic nie kupilam.. Jakos nic mi sie nie podoba, albo wszystko juz mam lub mialam. okropne uczucie, bo chce cos kupic a nie ma co. Chyba zwariowałam..
No i cos co mi spędza sen z powiek! Laski będę łysa! Powaznie! Wlosy tak mi wychodzą ze szok! Ze garściami to mało powiedziane! Jak myje głowe to musze 2 razy w sitka w brodziku wyjmowac bo sie zatyka! Masakra. Uzywam tego spreyu Pokrzepol, odzywke Kerastase mam tez i lipa! Dzisiaj kupilam do lykania Merc Specjal czy jakos tam. no załamka normalnie! Ja zawsze taką grubą grzywe mialam a teraz 3 włosy na krzyz....

Kochana to różnie od zatapianych muszi poprzez pieczątki brokaty itp teraz się zbliżają andrzejki więc bardziej na świecąco:)Chociaż zauważyłam ze duzo lasek woli żel kolorowy;)A robię na tipsie na szablonie zależy od paznokcia klientki;)Migdałkowate są już nie bardzo w modzie i łopaty też nie takie pośrednie;)Jedynie nie pracuję na akrylu !!

reklama
Już trochę mi się humor poprawił a to dzięki mojej koleżance, która wczoraj urodziła synka:-):-) Jejku jak się cieszę, to ich wyczekane szczęście, wcześniej poroniła 3 razy, ta ciąża praktycznie cała w szpitalu spędzona, miała dwurożną macice i dziecko miało mało miejsca, modlili się żeby chociaż do 27 tyg wytrwało i jest ukochany synek, w brzuszku posiedział 31 tyg, ma 43 cm i waży 1,6 kg, oczywiście jest w inkubatorze, mam nadzieje, że już teraz będzie u nich dobrze:tak:

a może to nie od jedzenia?moze jakiś nowy proszek, płyn do płukania albo kąpieli?

no właśnie pisałam na zamkniętym,, że zmieniałam i płyn do kąpieli i proszek ale to już jakiś miesiąc temu, na razie wyeliminuje jedzonko i zobaczymy, mam podejrzenia co do ziemniaka, ale to by raczej dziwne chyba było:confused:

Gosiagro- Ty to mnie chyba lubisz bo jak sie nie odzywam kilka dni to Ty zawsze o mnie pytasz :) bardzo to miłe jest! Dzięki!

No a my sie dzisiaj wreszcie zaszczepiłyśmy ostatnią hexą. Czwarte podejscie to bylo, bo najpierw za malo podobno przybrala na wadze, potem leukocyty wyszly na granicy normy, potem kolejne badanie, no i dzisiaj wreszcie sie udało! Jagoda wazy 7,600 wiec rośnie mimo iz z jedzeniem nowosci nadal jest słabiutko..

a pewnie, że lubię:tak::-D:-D Cieszę się, że Jagódkę udało się w końcu zaszczepić, a wazy tyle co dziś moja Maja:-D

Jestem :)
No i cos co mi spędza sen z powiek! Laski będę łysa! Powaznie! Wlosy tak mi wychodzą ze szok! Ze garściami to mało powiedziane! Jak myje głowe to musze 2 razy w sitka w brodziku wyjmowac bo sie zatyka! Masakra. Uzywam tego spreyu Pokrzepol, odzywke Kerastase mam tez i lipa! Dzisiaj kupilam do lykania Merc Specjal czy jakos tam. no załamka normalnie! Ja zawsze taką grubą grzywe mialam a teraz 3 włosy na krzyz....
też tak myślałam, [ani w drogerii dała mi super odżywkę Joanna Apteczka Babuni, odżywka wzmacniająca i działa cuda :) juz mi włosy nie wypadaja a używam z 2 tyg może
Joanna z Apteczki Babuni ODŻYWKA WzMACNIAJĄCA do włosów cienkich , delikatnych, ze skłonnością do wypadania 200g - opinie o Joanna z Apteczki Babuni ODŻYWKA WzMACNIAJĄCA do włosów cienkich , delikatnych, ze skłonnością do wypadania 200g

Dziewczyny nie chce was martwic chyba musi wypasc tyle co ma i koniec mi wypadaly po 2 tyg pokrzypolu zerow wlosow w umywalce.... a teraz mimo pokrzypolu znow w niej czarno. Widac jak sie wlosy przyzwyczaja to przestaje dzialac nie mam tak zle jak przedtem ale cudow tez nie ma. Do tego nic w tabletkach nie moge brac wiec lece na falvit mama

reklama
katarzynajanicki gratuluję ząbka!:)

Czy są jeszcze jakieś maluchy, które nadal się nie przewracają, oprócz mojej??:(

Teraz szaleje nogami, ale to tylko dlatego że ściągnęłam jej rajtuzki, bo wcześniej to się na płacz zbierała:(

Do góry