Lenuszka
Mamusia Gajusi
OMG !!! nie kapuję, chce być tylko biologicznym ojcem i jeszcze za to zapłacić?
Nie lubi gdy jego nasienie idzie na marne!!!Dla mnie to chore!!!30 tyś to na rok utrzymania dziecka może starczy!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie, on chce 30 tys za plemniki hehe
edit
kurde, jeszcze raz to czytam i chyba jednak też nie kumam
hahaha
oplułam monitor, buahahahahaTaki byk rozpłodowy![]()
Ciekawe co ma na celu takie postępowanie , bo nie wydaje mi się by był to altruizm. Ja myślę że w tym wszystkim jest jakieś drugie dno... No chyba... że facet jest gejem! I chce mieć dzieci to troszke można go zrozumieć.
Zyffko - współczuję tych nocy bidulko , ale czego się nie robi dla ukochanego dzieckaZobaczysz kiedyś zacznie Ci przesypiać nocki na pewno!
Kasia może jak zadzwoni domofonem wystaw jej książkę przed drzwiami z karteczką "Oto ksiązka ja musiałam wyjść do zobaczenia na Facebooku" tylko nie zapomnij zamknać drzwi na 3 zamki
Lenka - Ty to masz te libido !!! Ja w sumie też już zaczęłam wracac do normy
Kochane mam stresa bo jutro szczepienie!!!! Będziecie trzymac kciuki Mam nadzieję że kłucie będzie jak przy morfologii z uśmiechem i że nie będzie gorączki w nocy![]()
ja będę mocno trzymałą i z tego trzymania drzwi nie będę mogła otworzyć jak gość przyjdzie![]()