reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
hej laseczki jak tam starania o fasoleczke ida? ja zaczełam drugi cykl z clo i zobaczymy czy moze w tym miesiacu beda jakies rezultaty.Jak by mi sie udalo to bede bezrobotna ale bardzo bardzo szczesliwa mamusia,naprawde ten listopad jest straszny brak ciazy i zwolnienie z pracy ale mam nadzieje ze Bóg mi to wszystko wynagroszi w postaci maluszka czego wam tez wszystkim życzę :)

reklama
Dziewczyny kiedyś tu z wami pisałam... bo stosowałam Clo plus Duphaston... ale niestety mi nic nie pomogło...
jednak było mi dane zostac mama po raz kolejny i oczekuje malenstwa...
ja tez przepłakałam wiele nocy... wiele razy sie poddawałam ale za kazdym razem nabietrałam siły by stawic czoła zyciu i walczyc o swoje szczescie... wiele razy stawiałam kropkę odwracałam stronę swojego zycia i zaczynałam wszystko od nowa... miałam dni że nie wierzyłam że się uda... starałam się ponad 25 cykli... w październiku miałam sie poddać zabiegowi udrażniania jajowodów... jednak we wrześniu zaszłam w ciążę.. gdy cofam sie pamięcią do tych strasznych dni... nadal mi się smutno robi że każa z nas musi przez to przechodzić... mimo to życzę wam dziewczyny siły do walki... uda się wam zobaczycie!!! Trzymam za was mocno kciuki!!! Pozdrawiam:)

Dziewczyny kiedyś tu z wami pisałam... bo stosowałam Clo plus Duphaston... ale niestety mi nic nie pomogło...
jednak było mi dane zostac mama po raz kolejny i oczekuje malenstwa...
ja tez przepłakałam wiele nocy... wiele razy sie poddawałam ale za kazdym razem nabietrałam siły by stawic czoła zyciu i walczyc o swoje szczescie... wiele razy stawiałam kropkę odwracałam stronę swojego zycia i zaczynałam wszystko od nowa... miałam dni że nie wierzyłam że się uda... starałam się ponad 25 cykli... w październiku miałam sie poddać zabiegowi udrażniania jajowodów... jednak we wrześniu zaszłam w ciążę.. gdy cofam sie pamięcią do tych strasznych dni... nadal mi się smutno robi że każa z nas musi przez to przechodzić... mimo to życzę wam dziewczyny siły do walki... uda się wam zobaczycie!!! Trzymam za was mocno kciuki!!! Pozdrawiam:)

Hejka Dzastina:-):-):-)
o kurcze nareszcie udało Ci się zajść w ciążę!!!!!!!!!! Kochana gratulacje!!!!!!!!!!!!
Naprawde strasznie miło to słyszeć:tak:
A ja szykuje się na początek grudnia na inseminacje więc ja dalej walcze o maleństwo;-) buziaki i dbaj o siębie!!!!

Witam!
Jednak jestem odmiencem;-) Odstawilam lutke - zjawila sie @. Ciekawe, czy gdybym ja brala jeszcze z tydzien @ by przylazla?:dry:

maćku teraz mi się przypomniało,że jak się bierze lutkę to potem organizm zaczyna się zachowywać jak na ciaże...bo skoro masz podwyższony progesteron to nie powinnaś dostać @...?!sama nie wiem....
przykro mi że @ przszła....u mnie test wyszedł negatywny,a tempka dziś spadła 0,1 czyli mam 36,9...wiec pewnie jutro lub pojutrze dostanę @

maćku teraz mi się przypomniało,że jak się bierze lutkę to potem organizm zaczyna się zachowywać jak na ciaże...bo skoro masz podwyższony progesteron to nie powinnaś dostać @...?!sama nie wiem....
przykro mi że @ przszła....u mnie test wyszedł negatywny,a tempka dziś spadła 0,1 czyli mam 36,9...wiec pewnie jutro lub pojutrze dostanę @
No wlasnie nie wiem jak to jest z ta lutka, bo dziewczyny pisaly, ze one dostawaly @ nawet w trakcie brania, a lekarze twierdza, ze jak ma przyjsc to i tak przyjdzie... U mnie bylo inaczej...

A ktory masz dzis dpo? Bo spadek o jedna kreche to jeszcze nie spadek, a na test moze jest za wczesnie?

witajcie a ja sie pewnie długo nie nacieszę, dzisiaj zabolał brzuch i dostałam plamień więc tylko czekać jak @ przyjdzie, skąd brać siły na dalsze starania skoro ciągle spotyka nas zawód...

witajcie a ja sie pewnie długo nie nacieszę, dzisiaj zabolał brzuch i dostałam plamień więc tylko czekać jak @ przyjdzie, skąd brać siły na dalsze starania skoro ciągle spotyka nas zawód...

Dlaczego od razu zakladasz najgorszy scenariusz? Plamienia sie w ciazy zdazaja.
Jak masz lutke lub dupka - wez, polz sie i nie denerwuj!
Trzymamy kciuki, aby plamienie minelo!!!

ja też trzymam kciuki mysa- dużo leż i odpoczywaj!
maćku mam 14 dpo.
jak sprawdzalam różne wykresy dziewczyn to większość w tym dniu miala test + ...

a tak z innej beczki...czy @ przyjdzie normalnie,jesli łykłam zbyt wcześnie duphaston i moglam zatrzymać owulacje??bo tego się obawiam,że w tym cyklu zawaliłam:/

reklama
maćku mam 14 dpo.
jak sprawdzalam różne wykresy dziewczyn to większość w tym dniu miala test + ...

a tak z innej beczki...czy @ przyjdzie normalnie,jesli łykłam zbyt wcześnie duphaston i moglam zatrzymać owulacje??bo tego się obawiam,że w tym cyklu zawaliłam:/

Wydaje mi sie, ze to niemozliwe, abys zatrzymala owulacje, skoro masz taka wysoka tempke...

Do góry