reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czesc

gratuluje wygranych i zabkow

Stella mam nadzieje ze u nas nie ma AZS nie mniej walczylam w tamtym tygodniu z bardzo sucha skora, Ercio mial az popekana skore pod pachami di czerwonego, myslalam ze to z pistacji, wprowadzalam rownoczesnie jablko na chwile czyli 3 dni odstawily sie deserki pistacje byly moim jednorazowym wybrykiem skora sie wyleczyla a dzis znow to samo w zgieciach ma az babelki jak po pokrzywach czyzby to jednak jablka wczoraj jadl jablko z marchewka... Olaf mial tylko na kosmetyki bubschen Eryk to juz gorzej mleko i teraz to niezidentyfikowane cos... wyglada na to ze tatciny jest chlopak maz tez ma mase alergii ale zadnej pokarmowej

butelek nie uzywam ale przy Olafie co prawda starszymmylam plynem do naczyn slyszalam ze maluszkom mozna szmponem dzieciecym

reklama
klementinka - bardzo gratuluję Jasiowi ząbalka!!!!
kreatorka- cieszę się, że udało się wygrać misia...Gratulacje

A ja podobnie jak iiwka mam dziś mega doła...Nie mogę sobie z nim poradzić....w ogóle jakoś ostatnio jest mi cięzko....Nie wiem konkretnie czemu...Ach to życie....Jeszcze jutro morfologia Polci....Juz się boję i o tym myśle....i wciąż czekam na swoje wyniki płytek...może znów jest tylko z 5 tyś.... Aj...przydałby się jakieś wieśći a nie ciągle coś pod górkę....Wyżalę się kiedy indziej....Lecę pod prysznic....Może to troszkę pomoże

Agi kochana bedzie dobrze, Polcia wyglada tak promiennie i zdrowo,musi byc dobrze. Ja tez raz po raz jakies dolki lapie, nie wiem kazdy dzien wyglada tak samo, czasami az mi sie z lozka wyjsc nie chce, tak bym chciala przespac w ciszy i bez nasluchiwania jedna noc, czasami czuje sie jak w wiezieniu, pobudka, spacerek, prysznic przy otwartych drzwiach..ech, jeszcze troche i bedzie mozna z corcia o tym pogadac..:blink:

Emalia, Kasiek - już sobie dodałam w zakładki wasze konkursy :-) głosy też już oddałam, każdą nagrodę miło wygrać :-) trzymam kciuki i staram sie przyczynić do Waszego zwycięstwa
Kasiulka- Nina miała 3754 głosów, nie ukrywam jednak, ze zaangażowałam wszystkich znajomych i całą rodzinę w głosowanie :-p

Wszystkim dzieciakom kończącym dzis 5 miesięcy wszystkiego dobrego :-D

A my zaraz szykujemy sie spać, chociaż chyba ani mi ani Ninie się za bardzo nie chce :sorry2:

reklama
Emalia - zagłosowane Kasiek - również

Klementinka - gratuluję ząbka:tak::tak::tak:

izia, Agi - obyście szybko ujrzały pierwszego ząbka i dzieciaczkom było lżej

Emalia, Lena - super dzieciaczki, no i jedna mamuśka:-)

Kreatorka - to ekstra że nagroda Wasza, czekamy na zdjęcie Małej z miskiem:-)

Stella
- moi znajomi mają syna który wiem że miał AZS, teraz ma już 6 lat, wiem tylko że był karmiony mlekiem kozim jak juz mógł pić mleko niemodyfikowane i myty w emolientach, na tym kończy się moja wiedza:baffled: Butlę myję w płynie do garów i dokładnie płukam, ewentualnie wkładam do zmywary, nie sterylizuję.

iiwka -
nie dołuj się!!Spójrz na dzieciaczki jakie masz kochane:tak: izia - Ty również:tak:o i jeszcze Agi!!!! :tak:i Kasiek:tak:Co to za smutki jesienne, dziewczynki głowa do góry i nie dołować się

Igula dzisiaj zjadła po raz pierwszy indyka, no i kurka przy rozbieraniu do kąpieli zauważyłam na brzuszku czerwone punkciki:confused: hmmmm poza tym jeden policzek miała czerwony pod wieczór i nie wiem czy to od tego mięska, czy policzek np na kolejnego ząbka:confused: ale ogólnie spokojna była, zobaczymy jutro

Ostatnia edycja:
Do góry