reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

:-) hejus obejus

kurce u nas zeba ani widu ani słychu ,a wy juz po dwa macie :szok::szok:

A my dzisiaj do logopodedy znowu jedziemy i tak raz w tygodniu prez 4 miesiace ze starszym.

a my dzisiaj Uwaga - do 9 tej spalismy :-D:-D:-D

Ale u nas pogoda masakra, deszcz , wiatr brr zimnica

reklama
Dziewczyny to tera mała kampania wyborcza :-)

Jeśli znacie kogoś z Legnicy z okręgu 5 (całe piekary) to zasugerujcie by głosowali na Kandydata nr 7 z listy nr 1 :-D :-D Najlepszy kandydat i każdy głos się liczy :-D ;-D

Ale dzis śpiąca pogoda zimno buro blee nic dziwnego że większość z nas popada w depresje jesienną
emalia-świetne fotki:tak:
kasiek-zagłosowane wstawiaj linka to będe głosować tylko musze mieć pod nos podstawione
kasiulka,klementinka-gratuluje zęboli
agi -trzymam kciuki

Mam takie pytanie czy któras dziewczynka bo chłopcy są z reguły więksi waży już koło8-9kg bo moja waży 8500 i wczoraj moja siostra troche jej nie widziała jak ją zobaczyła to powiedziała że jest ogromna i pulchna i już niewiem czy nie jest za gruba mi się wydaje że normalnie wygląda:baffled:

Kasiek i zaglosowane:-)
Perfecta fajnie sie slucha mimo ze Rynkowskiego nie bardzo:blink:
Agi pewnie Polci zabki ida, wczoraj wyczytalam ze dziasla tak bola ze dzieciaczki nie chca pic ze smoka bo je to podraznia, lepiej wtedy karmic lyzeczka
mi_mi powodzenia
Kalwa zobaczcie w Ikea, tam sa dosc fajne lozka i nie drogie, my mamy i jestesmy zadowoleni
Ewelinka nie sluchaj glupot, niedlugo zacznie sie raczkowanie i dzieciaczki wszystko spala co maja w nadmiarze, chyba Gaja Leny wazy tez kolo 8

dzisiaj tatus urzeduje z Jaskiem od rana a mama dospala do 10, ale w nocy to ja wstawalam a on spal wiec chyba jest sprawiedliwie
nawet dobrze mu wszystko poszlo, dziecko ubrane, najedzone i zaraz pewnie posniadaniowa drzemka bedzie

Mam takie pytanie czy któras dziewczynka bo chłopcy są z reguły więksi waży już koło8-9kg bo moja waży 8500 i wczoraj moja siostra troche jej nie widziała jak ją zobaczyła to powiedziała że jest ogromna i pulchna i już niewiem czy nie jest za gruba mi się wydaje że normalnie wygląda:baffled:

Hania waży około 7 kilo.

Lilcia wazy (mam nadzieje) ok 7kg i tez wyglada normalnie, nie ma dwoch podbrodkow ale w zgieciach takie fajne faldki :)

wrrrrrrr....ale u nas pogoda do d..y!!!!
Leje, ciemno jak masakra!!!!Wieje.....Młoda zasnęła....Zaraz będę ja musiała budzić....żeby ją szykować....bo musimy wcześniej pojechać bo nie wiem gdzie pobierają tą krew w szpitalu....a szpital duuuuuuużyyyyyy!!!!

a co do wagi....to moja malutka ...jakiś miesiąc temu wązyła 5780 dziś idziemy na ważenie...ale boje się że niewiele przytyła, przez ten brak apetytu....może dobiła do 6 kg!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry