reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
może mogłybyście polecić jakieś stronki z NPR...
poczytałam troszkę o metodzie Rotzera ale tam nie znalazłam wystarczających i interesujących mnie rzeczy... skąd wy to wszystko wiecie??? wiem, życie :D
z góry dzięki

reklama
a jak tempka sie nie podwyższyła, to nie ma szans na fasolkę?
więc jak nie przyjdzie @ to nie mam się co nakręcać co? tylko czekać...i nadal mierzyć tempkę?
kurczaki ale ja mam zawsze @ regularnie, nie rozumiem ...
poczytałam co tylko mogłam ale takich rzeczy tam nie piszą
U kazdej kobiety zdarzaja sie cykle bezowulacyjne. Moze teraz sie akurat aki trafil.
A poza tym jak rozumiem to Twoj pierwszy obserwowany cykl? Bo ja tez mialam zawsze regularne cykle, a pozniej okazalo sie, ze byly bezowulacyjne... Dlatego samoobserwacja moze duzo pomoc:tak:

może mogłybyście polecić jakieś stronki z NPR...
poczytałam troszkę o metodzie Rotzera ale tam nie znalazłam wystarczających i interesujących mnie rzeczy... skąd wy to wszystko wiecie??? wiem, życie :D
z góry dzięki
Ja sie wiele nauczylam z tego forum i wlasnie z 28dni. Podja tutaj Twoj nick na 28dni to bedziemy regularnie do Ciebie zagladac i pomagac:tak:

dzięki dziewczynki

właśnie mi sie zakończyły te bezpłatne dni na 28dni...

ale ja założyłam konto jeszcze w poprzednim cyklu ...
ale w następnym cyklu albo zapłacę albo założę nowe konto ...

No to jak u mnie :D Pierwszy raz miałam opłacone na pół roku, teraz chyba od nowego cyklu już wezmę i znowu opłacę, bo nie chcę mi się w koło zakładać nowego wykresu..

reklama
to jest myśl, ja też się zastanawiam czy wykupić przynajmniej na 3 mies., bo tak skakać po nowych i starych kontach... ale wiesz jeśli zafasolkuję? to nie będzie mi już potrzebne :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry