reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilith - a co ty się tam stresujes??/ Nie stresuj się niczym, wszystko się jakoś ułozy i tyle!!

Anuszka - nie wiem, nie umiem pomóc...ja na 28dni.pl mam nick wikulkaa, jak masz ochotę to mnie odszukaj, dodaj do znajomych, to bedę tam na bieżąco śledzić i może coś wymyślimy:))

reklama
A wiesz, stresuję się mimo wszystko tą przeprowadzką, tyle roboty przede mną, robie robie a tu końca nie widać :D Za to cyklem ani trochę się nie stresuję, na nowym mieszkanku pewnie szybciej się uda :)

Z przeprowadzka zawsze tak jest, robota się ciągnie i końca nie widać, ale potem efekt, sastsfakcja - niezastąpione:))

nie ma wyższej i utrzymującej się tempki to nie ma owulki prawda?
a jeśli chodzi o 28.dni to za sześć dni mi sie skończy te 30 dni za darmo :(
ale już cie znalazłam

Ostatnia edycja:
Mnie tez możesz tam znaleźć ale mam nick: Aiowa1 :) ja nie przedłużałam teraz a zakładałam nowe konto :)
Tak jak mówisz, ale na owulację i tak musisz poczekać, może przyjść z @, więc dużo cierpliwości potrzeba :)

ale na owulację i tak musisz poczekać, może przyjść z @, więc dużo cierpliwości potrzeba :)
serio?
nie wiedziałam
ale jak to? potem dop nastepny @ nie przychodzi?
czyli trzeba się przytulać częściej nawet pod koniec cyklu ...
no i może zafasolkowałam przed tą @???
ja już nic nie wiem

Ostatnia edycja:
To się nazywa plamienie śródcykliczne a nie @. Po prostu trzeba być cierpliwym i poczekać aż owulacja przyjdzie, nic się nie martw kochana :)

ja to już nie wiem jak są możliwe wpadki ...jedni się starają a inni hop siup i już...

reklama
śluzik jest rozciągliwy, szyjka wysoko i miękka (trochę), a tempka niestety 36,5

12-11-2010
LILITH nie mogę cię znaleźć na 28dni a wilulkaa mnie jeszcze nie zaakceptowała
dziś tak samo jak wczoraj, i tempka i sluzik i szyjka... co się ze mną dzieje???
straciłam nadzieje w tym cyklu ...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry