• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

witam

my wcoraj z małym byliśmy u lekarza i jak zwykle nic, zapisała mu stramonium 15 to są leki homeopatyczne, mały jest ciężki do spania wogóle sam nie chce usnąć trzeba go w wózku lulać w nocy budzi się kilka razy, normalnie masakra inaczej wielki ryk....

a jeżeli chodzi o drugie dziecko to chciałam bym mieć ale za 2 lata, teraz jestesmy w trakcie remontu domku po babci gdzie zamieszkamy, i w końcu Michaś będzie miał swój pokój :):-)no mam nadzieję że przyszłe święta spędzimy u siebie :-D:-D:-Dz drugą dzidza w brzuchu :-)<córeczką >:-)

reklama
witam,

dzisiaj u nas nocka calkiem calkiem, moj Bartus to naprawde kochane dziecko, co prawda moglby troche dluzej pospac ale nie jest zle
ja juz na temat drugiego dzieciatka pisalam - owszem tak ale tak za okolo 2-3 lata

Witam Dziewczęta;-)!
Przypuszczam, że wszystkie już dawno wstałyście i robicie mnóstwo koniecznych rzeczy. Teraz czas na chwilę wytchnienia i popisania na forum:-)
Informuję Was, że dziś jest piątek, 19 listopada i już za kilka godzin zaczyna się weekend:-D Czytaj: mężowie powinni być w domu, no i Wy, jeśli pracujecie, też już za chwilę będziecie mieć wolne:-)!!!

U nas nocka dużo lepiej niż poprzednia. Mały budził się kilka razy na smoka i raz na herbatkę. teraz znów śpi:-)

No i jak byście zapomniały, to krótka instrukcja:
jak-traktowac-dziecko.jpg
Miłego dzionka

Ostatnia edycja:
żeby było troszkę śmieszniej to na miły dzień :)

a dwa ostatnie dla mężusiów

Załączniki

• s3.jpg
    s3.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 84
  • s5.jpg
    s5.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 67
  • s2.jpg
    s2.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 59
  • s1.jpg
    s1.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 59
  • big_1.jpg
    big_1.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 51
  • geniusz_sexu.jpg
    geniusz_sexu.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 67
  • d.kochanka.jpg
    d.kochanka.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 90
Katia u nas tez tak bylo z zasypianiem az rweszciejakis miesiac temu Wiolcia sama zreygnowala z zasypiania w wózku. myślę że nie można robic nic na siłe. moze przyjdzie moment ze sam zechce do łóżeczka. Moja mała uwielbia sowje łóżeczko, często jej zmieniam pościel i wtedy bardzo sie cieszy i odrazu chce włazic;-)
Rox masz racje, Fioclia tez az pieje na widok innych dzieci i najchętniej by z animi poleciala na placu zabaw gdyby tylko umiała;-) jak to się mówi "nigdy nie mów nigdy" wiec moze za lat pare ja sie skusze.

Witam weekendowo!!!!

Już ogarniętę ,zaraz za obiadek bedę się brała.

ciekawe co dzisiaj kochany Mężulek wymyśli...???

A Zuzce chyba w końcu przebiła się ta sina jedynka. Piszę chyba, bo Z nie da sobie zaglądnąć ale widać ze dziąsełko już nie jest tak sine jak wczoraj.

Miłego weekendu

hej babiszonki :-)

no to już sobota :-)
M do 16 siedzi w pracy a póxniej na 19 jak uśpimy Amele jedziemy do znajochy na piwko tzn M będzie piwkował bo ja twardo na diecie, schudłam juz 2 kg, i jade dalej, zobaczymy ile wytrzymam bo po nocach snią mi się słodycze hahaha :-D

Ide zaraz zrobic obiadek dla mnie i dla M bo Amela ma jeszcze ogórkowa z wczoraj :-)

wogóle to Amela zrobiła sie małą terrorystka, krzyczy, chimery ooo matul;u !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry