reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ja sie nie obwiniam, tylko mam świadomośc,że mogłam sie lepiej prowadzić i tyle nie balować:/ ale mam nauczke- nie będę testować za wcześnie. co ma byc to będzie... przynajmniej się postaram- trudne to szczególnie parę dni przed terminem @ ;)
a pocieszam sie, że i tak jest ok, skoro do zapłodnienia doszło- teraz trzeba się jeszcze postarać o zagnieżdżenie i utrzymanie a potem już z górki :)
złapałam sie na tym, że myśl o starankach przesłania mi dużo rzeczy, a nie o to chodzi..

reklama
masz racje, tylko ja już prawie obsesyjnie siedziałam na necie i szukałam u siebie wszystkich nawet niemożliwych objawów:)
trzymam kciuki za twoje testowanie gwiazdeczko. pamietaj, ze test owu potwierdza ciąże jesli testowa jest mocniejsza od kontrolnej:)

Witam dziewczynki
miałyście może kiedyś po owulacji ból podbrzusza? Bo ja już 8 dni po owu a podbrzusze mnie boli od kilku dni. Ból przez cały dzień, nie taki ciągły jak przy @ ale są jakby takie skurcze co jakiś czas. No i zastanawia mnie temperatur 37,5 a wczoraj miałam 37,3.

witam kochane nie zaglądałam ale sporo się wydarzyło
byłam wczoraj na wizycie u ginki a ona juz dla mnie miała przygotowany test ( co zdziwiło mnie to ogromnie) także śluz pobrany na bakterie tlenowe dałam u mnie w szpitalu a te na chlamydię i ureoplasmę wysłała pani kurierem teraz tylko czekac na wyniki

mówiłam wam że śluz jakiś taki dziwny był na usg wyszło że nie dawno była chyba owu bo zostało ciałko żółte ( a właściwie jak długo ono sie utrzymuje???) i wysokie endo 11 mm - dziwne to wszystko bo mam wysokie endo od zawsze i ciązy jakoś nie ma:(:(

to czekamy razem dziewczyny &&&&&&&&&&&

Myśa super że ustały plamienia

reklama
Witam dziewczynki
miałyście może kiedyś po owulacji ból podbrzusza? Bo ja już 8 dni po owu a podbrzusze mnie boli od kilku dni. Ból przez cały dzień, nie taki ciągły jak przy @ ale są jakby takie skurcze co jakiś czas. No i zastanawia mnie temperatur 37,5 a wczoraj miałam 37,3.
Ja miewam takie bole bardzo czesto. A nie bylo ich akurat w cyklu, w ktorym podejrzewam ciaze biochemiczna... :tak: Jesli to ten sam rodzaj bolu;-)
A co do tempki to jesli dzis masz 8dpo to nie jest niczym szczegolnym - na razie moze byc potwierdzeniem owulacji.
Ale trzymam kciuki, aby juz taka zostala!!!:tak:
witam kochane nie zaglądałam ale sporo się wydarzyło
byłam wczoraj na wizycie u ginki a ona juz dla mnie miała przygotowany test ( co zdziwiło mnie to ogromnie) także śluz pobrany na bakterie tlenowe dałam u mnie w szpitalu a te na chlamydię i ureoplasmę wysłała pani kurierem teraz tylko czekac na wyniki
Pani doktor pewnie miala ten test "na stanie". Moj gin tez je mial (i dzieki temu zalapalam sie jeszcze na nizsza cene). Teraz pewnie na wyniki musisz 2 tyg czekac?

Do góry