reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mama - po pierwsze idź na betę!!! Po drugie nie stresuj się! Po trzecie nic nie kumam....18dc pęcherzyka juz nie było, tak??? Czyli owulka mogła być 17dc??!!! Kiedy przedtem lub potem baraszkowaliście???

mama jak się ciesze że jesteś strasznie smutno było bez Ciebie, jejku trzymam mocno &&&&&&&&&&& za Ciebie , bo testy w pozytywną stronę się raczej nie mylą, musisz iść na badanie krwi i to jak najszybciej, cudownie:-D ale by szczęście było

ja na razie @ nie mam tak że jest dobrze, głowa mnie wczoraj tak strasznie bolała ale już widzę że to było na zmianę pogody, dzisiaj jest już lepiej

Ostatnia edycja:
CLODI,WIKULA- dzieki:)
WIKULA- napisze tak @ mialam 30 pazdziernika o 22 ;/wiec nie wiem czy liczyc od 30 czy 31 pazdz.niewazne...
4 listopada mialam wieczorem sluz podbarwiony krwia -taki rozowy,w piatek juz nie byl wodnisty tylko zgestnial wiec dzialalismy(7d.c.)w sobote i ndz tez byl plodny-dzialalosmy w niedziele.w poniedzialek test owu wyszedl prawie II mozne krechy-we wtorek poszlam u mnie w miejscowosci na usg-pamietasz pisalam,ze udalo sie zapisac ...ale gin.powiedzial,ze z lewej str.nic nie ma a ja czulam z lewej ale powiedzial ze z prawej jest i ma 15mm( to byl 11d.c)poszlam w piatek ale mial 17,5mm(to byl 14 d.c.) we wt.w 18d.c. pekl ten z prawego a endo bylo 11,5 mm co mnie zdziwilo ,ze juz takie grube...tak wiec albo testy klamią albo byla owulka z lewego bo dzialania byly tylko te 2 razy bo potem mialam siostre z corka przez 3 dni...tak wygladal ten cykl...dziwnie to malo powiedziane.

amalfi test zrobię w sobotę , bo wczoraj wyszła jedna krecha to dzisiaj może za wcześnie jeszcze

mama jeśli masz to usg przy sobie z wtedy co pisałaś że gin Ci mówiła że w lewym jajniku nic nie ma , to sprawdź czy jest taki cień na nim,
ja w tym cyklu byłam u nie swojego ginekologa na monitoringu i powiedział mi że w lewym jajniku nic nie ma a w prawym rośnie pęcherzyk, za 4 dni jak już był mój gin poszłam do niego na konsultacje i pokazałam mu to usg a on mówi że w lewym jajniku był pęcherzyk który pękł i jest ślad po nim, i że miałam dzień przed albo w dniu badania owulke

hej wróciłam po dłuższej przerwie ale widzę ze w większości się znamy:)
mama rzeczywiście ten cykl masz zwariowany ale mnie by fasolka nie zdziwiła bo często tak jest że jak już sie całkiem zrezygnuje to fasolka się pojawia:)
mi mój gin przepisał tabletki na cukrzyce (choć jej nie mam) na unormowanie cyklu nazywają sie metformax brała któraś??? a od nowego cyklu clo?? może w końcu sie uda:)

reklama
Do góry