reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
czesc dziewczyny-chyba jednak lutka+estrofem dzialaja tak ,ze testy wychodza u mnie pozytywnie...dzis jestem 2 dzien po skonczeniu hormonow ,zrobilam pink test ten sam co wczoraj a kreska o polowe mniej widoczna niz wczoraj ,wiec poziom hormonu spada...rece opadaja-wracam do punktu wyjscia!:((

reklama
WIKULA- dokladnie-o kant dooopy rozbić!!!
jak robilam testy przy dzieciach to do glowy mi nie przyszlo powtarzac-wyszly II krechy imawialam sie do gina i ciaza a teraz cuda na kiju-ile ja juz kasy na testy wydalam.....

iza.malami - mnie cos ten program on-line nie chce dzialac, non stop pokazuje sie blad... czy robia prace na serwerze?

Mama, ginek przeciez mowil, ze te hormony nie maja wplywu na wynik testu, wiec sie nie zamartwiaj, ze jasniejsza krecha. Krecha jest!

Dzieki za kciukasy! u mnie dzis brazow cd....pokichane

czesc dziewczyny-chyba jednak lutka+estrofem dzialaja tak ,ze testy wychodza u mnie pozytywnie...dzis jestem 2 dzien po skonczeniu hormonow ,zrobilam pink test ten sam co wczoraj a kreska o polowe mniej widoczna niz wczoraj ,wiec poziom hormonu spada...rece opadaja-wracam do punktu wyjscia!:((
A moze dzis przed testem wiecej wypilas i mocz byl bardziej rozrzedzony?:dry:

andzia to ta twoja koleżanka jest podobnym przypadkiem do mojego... z tym ze ja dopiero pierwsze opakowanie biore więc nie mogę sie wypowiedzieć.. też mam pco a od nowego cyklu oprócz tego leku jeszcze clo będe brać... ona też bierze??
justkaaa a może powinnaś zadzwonić do lekarza???
Miała brać ale trochę jej się poprzestawiało i jak była teraz u lekarza to powiedział jej że jest albo przed owulacją albo przed @(po mojemu powinien to umieć określić) no i powiedział że w zależności od tego czy będzie krwawienie będzie wiadome w jakim dc jest. Ale miała tylko plamienia trwające 2dni i nie rezykowała brania CLO bo nie potrafiła określić czy to @ czy owulka;-);-)
Mama zrób bete, druga kreska to druga kreska a te leki raczej nie wpływają na wynik. Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&zaciśnięte

dziewczyny nie wiem co mam robić, mam tak strasznie dużo brązowego śluzu i strasznie mnie brzuch boli. Czy tu jest @?? Nie wiem czy robić jutro ten test , masakra jakaś

reklama
Chyba jednak jutro zrobię ten test o ile @ nie nadejdzie. Tak się strasznie dziś źle czułam kręciło mi się w głowie i trochę było nie dobrze. No i niewiem czy to przez ten duphaston ale przecież już go nie biorę. Zwariować idzie normalnie.

Do góry