reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
No od zeszłego tygodnia boli mnie podbrzusze, ostatnio jestem bardziej senna i zmęczona zwłaszcza wczoraj. No i w nocy wstaje siku co wcześniej nie zdarzało mi sie. Ale ja juz sama niewiem

reklama
den ja miałam krwawienie około-owulacyjne tylko raz trwało 4 dni i gorzej krwawiłam jak w czasie @, tak że może u Ciebie to też owulka

dziewczyny dzisiaj mam dzień @ ale jej nie ma, cały dzień brzuch bolał jak podczas pierwszego dnia krwawienia, i mam opuchnięte podbrzusze jakby krew zamiast uchodzić ze mnie to zostawała w brzuchu :baffled: jakaś masakra. Miałyście kiedyś takie zjawisko?

gwiazdeczka,clodi, justka, mama- &&&&&&&&&&&&&&& i dajcie szybko znać... ale obrodziło w testujące... powodzenia, trzymam kciuki:)
u mnie plamienia na razie kon iec- trwało 1,5 dnia. zobaczymy co wyniknie ze staranek.:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Maćku
A czy ten program sam interpretuje cykl, wyznacza owulacjie itp? Czy samemu nalezy dokonac analizy wykresu?
powiem ci tak, ze trzeba wpisywać tempki i wszystkie obserwacje, i po kolorach jakie sie pokazują na wykresie wszystko można odczytać, ja przynajmniej nie mam problemu, powiem ci ze zaczynałam wiele róznych wykresów na róznych forach ale ten mi najbardziej podpasował.
mama05 witaj kochana!!!!!! i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry