reklama
skąd ja to znam...Też mam taką nadzieję, ale nie chce się rozczarować. Więc zakładam że @ nadejdzie i jestem na to nastawiona.
mam jednak nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej niż u mnie co miesiąc...
clodi
Fanka BB :)
den ja miałam krwawienie około-owulacyjne tylko raz trwało 4 dni i gorzej krwawiłam jak w czasie @, tak że może u Ciebie to też owulka
dziewczyny dzisiaj mam dzień @ ale jej nie ma, cały dzień brzuch bolał jak podczas pierwszego dnia krwawienia, i mam opuchnięte podbrzusze jakby krew zamiast uchodzić ze mnie to zostawała w brzuchu
jakaś masakra. Miałyście kiedyś takie zjawisko?
dziewczyny dzisiaj mam dzień @ ale jej nie ma, cały dzień brzuch bolał jak podczas pierwszego dnia krwawienia, i mam opuchnięte podbrzusze jakby krew zamiast uchodzić ze mnie to zostawała w brzuchu

den83
gwiazdeczka,clodi, justka, mama- &&&&&&&&&&&&&&& i dajcie szybko znać... ale obrodziło w testujące... powodzenia, trzymam kciuki
u mnie plamienia na razie kon iec- trwało 1,5 dnia. zobaczymy co wyniknie ze staranek.
u mnie plamienia na razie kon iec- trwało 1,5 dnia. zobaczymy co wyniknie ze staranek.

Ostatnia edycja:
reklama
iza.malami
Maćku
mama05 witaj kochana!!!!!! i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
powiem ci tak, ze trzeba wpisywać tempki i wszystkie obserwacje, i po kolorach jakie sie pokazują na wykresie wszystko można odczytać, ja przynajmniej nie mam problemu, powiem ci ze zaczynałam wiele róznych wykresów na róznych forach ale ten mi najbardziej podpasował.A czy ten program sam interpretuje cykl, wyznacza owulacjie itp? Czy samemu nalezy dokonac analizy wykresu?
mama05 witaj kochana!!!!!! i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Podziel się: