reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Aaaaaaaaaaaaaaaaa dzisiaj dotarły obie paczki mikołajowe( i łyżwy-rolki i leżaczek małej):-):-) Jestem przeszczęśliwa:-)
Idę poczytać co tam u was;-)

gosiagro - nie zazdroszczę nocki:no: U nas też tak jest codziennie:no: Chociaż dzisiaj mała dała się mamie bardziej wyspać, bo wstała dopiero o 7:30 razem z moim budzikiem do szkoły:-D:-D Nie znam tej firmy z której robiłaś ten kalendarz:baffled:

Agi78 - to załapałaś się w końcu na tą 4000 strone? Bo u mnie jakoś dziwnie pokazuje, że jednak nie:-D:-D

Klementinka - jak napisałaś o suwaczku koriander z takim zdziwieniem, to myślałam conajmniej że znowu jest w ciąży:-D:-D A to o święta chodzi;-)

ewela - my daliśmy 300zł bodajże i uważam że to taki maks;-)pięknie morze wygląda zimą:-) niestety nigdy nie widziałam:-( Ale Ci zazdroszczę takich tras spacerowych;-)

No koriander rzeczywiście super tam macie;-) Tak świątecznie widać:-) A Twój mąż to nie marznie teraz w zimie na tym rowerku? Szaleniec:happy:

lena - a co miałaś na blogu z komentarzami?

katarzynajanicki - zdrówka dla Filipka:tak:Wydaje mi się że na parkiecie nie powinno mu być zimno:-) Moja leży na panelach, dywaniku, kocyku i czasem jeszcze macie:-) Ale niestety wiem że trochę jej wieje od okna i trochę cieplej zawsze ubieram;-)

Najlepsze życzenia dla Jasia Perfecty:-)

Maja pobiła dzisiaj jakiś rekord w spaniu w dzień, łącznie spała 5h30min :szok::szok: ciekawe co za noc nas czeka:baffled: chyba postanowiła przespać ząbka:-):-):happy:

kasiu - nie wyrzucaj sobie, teraz taki okres przeziębień i to nie musiała być twoja wina, moja leży na panelach na macie, ale okno jest daleko, więc nic nie zawiewa

ewela - i jak x-lander się spisał?

zdec- fajnie, że prezenty dotarły na czas

ja tez karmie piersia wiec zaczne pic dziurawca

a co daje ten dziurawiec?

My już po spacerku, piękna pogoda, słonko świeci, nie wieje i tylko -4 stopnie:-D

Ola_fasola - miłej imprezki wieczorem:-)

koriander - a na jaka wystawę idziesz? najlepsze ze teraz wydrukowałam zdjęcia na mojej drukarce i lepiej wszyło niż u nich:crazy: jak się wkurzę to zaraz sama taki kalendarz zrobię!

emalia - mam nadzieję, że psinka jednak wytrzyma!

Mąż pojechał porobić zdjęcia, trza by było mieszkanko ogarnąć a mi się nie chce, jakiegoś lenia mam:-D

Jasiu najlepsze życzenia dla Ciebie!!!

nie poszliśmy jednak bo pokłóciliśmy się rano i jakoś nie mieliśmy ochoty na imprezkę, poza tym nie mieliśmy z kim Klary zostawić a nie chciałam jej ciągnąć ze sobą.

Ja tez sie witam, u nas snieg juz po pachy wiec nigdzie nie idziemy, pojade tylko po poludniu z kolezanka na wystawe bo w koncu sie skonczy i jej nie zobacze:blink:

Ola fasola czytam twojego posta i normalnie jakbym go sama pisala! Mala budzi sie nam punkt 5 zmiana pampka i zazwyczaj zostaje u nas w lozku. Do tego zamowilam kanape do pokoju i czekam az mi ja przywioza a w miedzyczasie reorganizujemy wystroj wnetrza. hehe usmialam sie na szczescie nie mam parapetowki dzis bo az by mnie ciarki przeszly:-D:-D

:-D:-D:-D

Hejus dziewczynki

Załoyłam swojemu dzinksowi na lozeczko zpowrotem baldachim ,zeby mial taki swoj cichy kacik jak spi.

ja przymierzam się do zdjęcia baldachimu jakoś szkoda mi
bo tyle ksy wydałam na tą pościel a baldachimu użyłam raz..

Gratuluję !!!:-D

Kochana wyśpij się kiedyś porządnie i zdróweczka bidulko.

Świetna poza:-D Te nasze maluchy są superowe :-D

Trzymam kciuki za postępy Tomusia.

Z przeprosinami ale szczere życzenia dla Natlki i Karolci:tak:

U nas nocka jak zwykle. Piesek mi odmawia jedzenia i coś słaba się zrobiła. Mślała ,że nocy nie przeżyje ale jeszcze dycha. Mam nadzieję ,że będzie walczyła moja kruszynka.
Miłego dzionka życzę:-)

biedna psinka, trzymam za nia kciuki

u nas dzień do du... rano kłotnia i przez to wszystko nie zdazyłam nic w domu zrobić, potem pojechaliśmy do carrefoura przez całą drogę mój mądry mąż mi gadał po co mi wózek dzieciecy na zakupy:wściekła/y: i całą droge bo wiecej pakowania do samochodu, że on wezmie małą na ręce itd itd tak mnie wkurza tym wymądrzaniem się :wściekła/y: wózek niepotrzebny na zakupy!!!!!!! to po co w ogóle go kupiliśmy:wściekła/y: w efekcie nie zabrania wózka kazdy sie na nas oglądał, poniżej zdjęcia: Zdj Zdjno ale tyle dobrego z zakupów ze kupilismy jeszcze sanki, jutro pierwszy spacer:-)

Załączniki

• Zdj
    Zdj
    43 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
u mnie super mały poszedł spać na noc o 18:30 no i się właśnie przebudził z krzykiem no i koniec spania w tej chwili siedzi zadowolony u taty na kolanach i ani myśli spać :szok:

u nas dzień do du... rano kłotnia i przez to wszystko nie zdazyłam nic w domu zrobić, potem pojechaliśmy do carrefoura przez całą drogę mój mądry mąż mi gadał po co mi wózek dzieciecy na zakupy:wściekła/y: i całą droge bo wiecej pakowania do samochodu, że on wezmie małą na ręce itd itd tak mnie wkurza tym wymądrzaniem się :wściekła/y: wózek niepotrzebny na zakupy!!!!!!! to po co w ogóle go kupiliśmy:wściekła/y: w efekcie nie zabrania wózka kazdy sie na nas oglądał, poniżej zdjęcia:Zobacz załącznik 306356 Zobacz załącznik 306358no ale tyle dobrego z zakupów ze kupilismy jeszcze sanki, jutro pierwszy spacer:-)

My też nigdy nie zabieramy wózka na zakupy :-D zawsze jeździmy tak jak Wy dziś, jeśli jest mało zakupów to jeden wózek jeśli więcej to na dwa :-) :-) a takie nosidełko w wózku to niezły patent żeby zbędnych rzeczy nie kupować :-D :-D jednak u nas w sklepach więcej tak sprytnych rodziców :-) :-D

reklama
Do góry