reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzieki dziewczynki za kciuki :-)
Asiiek, asienka Wy juz po IUI??? to byle Wasze pierwsze proby??? trzymam mocno kciuki za dwie krechy &&&&&&&&&&&&&&&&& i myslec pozytywnie bedzie dobrze :tak:
Lopop wspolczuje zapalenia ucha:sorry: i zycze szybkiego powrotu do zdrowia i oczywiscie owocnych staranek:-D

reklama
hej Asienka!! dzięki Ci bardzo!!! jestem ciekawa co wyjdzie u lekarza, mąż jeszcze badań nie zrobił, miał awarię w pracy i jeszcze nie dojechał do szpitala dopiero w przyszłym tygodniu. trzymam za Ciebie &&&&&&&&& kiedy testujesz?????

Dzieki dziewczynki za kciuki :-)
Asiiek, asienka Wy juz po IUI??? to byle Wasze pierwsze proby??? trzymam mocno kciuki za dwie krechy &&&&&&&&&&&&&&&&& i myslec pozytywnie bedzie dobrze :tak:
Lopop wspolczuje zapalenia ucha:sorry: i zycze szybkiego powrotu do zdrowia i oczywiscie owocnych staranek:-D
Roxi to moje pierwsze podejście do IUI i nie wiem czy nie ostatnie bo miałam skutki uboczne po zabiegu:-( ale zobaczymy co czas pokaże:tak:
Ty pewnie już nie możesz się doczekać stycznia? kochana czas szybko zleci, trzymam już kciuki za styczeń;-) DZIEKI!!!

hej Asienka!! dzięki Ci bardzo!!! jestem ciekawa co wyjdzie u lekarza, mąż jeszcze badań nie zrobił, miał awarię w pracy i jeszcze nie dojechał do szpitala dopiero w przyszłym tygodniu. trzymam za Ciebie &&&&&&&&& kiedy testujesz?????

Hejka sylkabecia kochana ja myśle że bedzie dobrze że pecherzyki urosły i że będzie piekana naturalna owulacja:tak: i za meża tez trzymam&&&&&&&&&&
Ja nie testuje chyba że spózni się pare dni to wtedy:tak: wczoraj i dzisiaj boli mnie brzuch jak na @ strasznie mnie to denerwuje:/ jest to możliwe że przez lutke? jutro będzie tydzień od IUI zobaczymy 20/21 wszystko się rozwiąże:-)
Buziaki

mnie też brzuch bolał po iui a to był efekt zagnieżdzenia sie jajeczka, a luteina i deuphaston miały złagodzić. Więc trzymam &&&&&&& oby to był ten ból!!!!

hejka! tak to moje piersze podejscie do IUI...to było na naturalnym jajeczku...kolejne jesli bedzie taka potrzeba to bedzie na stymulowanym...ja ogolnie czuje sie normalnie chociaz cały czas czuje jajniki, cmia albo kuja...no i mam duzo sluzu ..pływam..jutro mam wizyte i mam zbadac poziom progesteronu jesli bedzie cos nie tak to dostane tabl..

asienka mialas skutki uboczne IUI??? nawet nie wiedzialam ze takie sa:sorry: a co sie stalo, cos powaznego???? Mama nadzieje ze bedze wszystko OK:tak:
Asiiek ja tez bede miala ta pierwsza IUI na naturalnym cyklu:-D miejmy nadzieje ze Twoje objawy sa zwiazane z fasoleczka:-) trzymam kciuki:tak:

reklama
Do góry