• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lekarz z polecenia.

reklama
Monia no niestety teraz lekarza z powołania jest mało,ale polecam tez Dominik Skupiński-chodzilam do niego jak pracowal w medimaxie teraz tylko prywatnie przyjmuje.ale naprade umie wysłuchac i ma podejscie do dzieci.moja rodzinna tak nie potrafila mi pomoc jak on.skleroze mam i jestem zła ze wczesniej sobie o nim nie przypomniałam.

Hej dziewczyny,
za niecały miesiąc spodziewam się przyjścia na świat swojego synka,
szukam dobrego lekarza rodzinnego dla siebie i małego oraz pediatry.

Przejrzałam wątek, że w sumie już Odzieżowa za bardzo nie jest polecany za to przychodnia na Kadłubka bardziej.

Zorientowałam się co do lekarzy i zastanawiam się co słyszałyście może o lekarzach tj. Krasowska i Nowakowicz z Kadłubka właśnie?

Ja chodze z mala tylko do jednej pediatry ktora moge polecic w 100% ! pracuje w szpitalu na Pomorzanach"Klinika Patologi Noworodka pam" i przyjmuje prywatnie w Zdrojach
Dr.n.med. Barbara Michalczyk,super kobietka!

reklama
sweetMeklonGirl ja chodze na odziezowa 33 do dr.Małek i jest miła,zbadała mnie.chodze od niedawna.ale przenoszą w lutym przychodnie na troche na 3maja a pózniej na piłsudskiego(na stałe) ,bo na odzieżowej burzą wszystko. jest jeszcze na odziezowej druga przychodnia babika mi tam polecała(jakas mama pod przychodnia:) ) ale tam dłuzej miałam czekać na wizyte,wiec zrezygnowałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry