reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejuś!

Wiem że jest mnóstwo dzieci które nie raczkują tylko od razu zaczynają chodzić... ciekawe jak będzie u Damisia. W każdym bądź razie nie garnie się za raczkowanie, natomiast tak jak i Dżinks i Oskarek, staje sztywno na nóżkach, ale nie sam tylko jak go podtrzymuję. Jaki jest wtedy zadowolony! W środę do kontroli do neurologa... na pewno mi się dostanie za sadzanie dziecka i pozwalanie na stanie na nóżkach, ale nie da się inaczej!!! Mały za nic w świecie nie chce leżeć... a niech sobie mówi co chce, nie widzę żeby się źle rozwijał więc też nie widzę w tym problemu.

Laski, czy Wasze szkraby śpią na brzuszku? Mój często chce w nocy spać na brzuchu ale ja się boję żeby się nie udusił i kładę go na pleckach lub na boczku... w dzień czasami śpi na brzuszku ale go cały czas obserwuję o sprawdzam czy oddycha... ;)

reklama
Hello;)Wózek dziadek zrobił wnusi popłynął całe 10 zł;)
My już po szczepieniu Gaja się smiała jak ja kłuła;)
Waży 9200 mierzy 70;)
najlepsze jest to ze dzieci na korytarzu beczały a ona sie zanosiła ze śmiechu az sie patrzyli na nia jak na dziwologa;)

Hejuś!

Wiem że jest mnóstwo dzieci które nie raczkują tylko od razu zaczynają chodzić... ciekawe jak będzie u Damisia. W każdym bądź razie nie garnie się za raczkowanie, natomiast tak jak i Dżinks i Oskarek, staje sztywno na nóżkach, ale nie sam tylko jak go podtrzymuję. Jaki jest wtedy zadowolony! W środę do kontroli do neurologa... na pewno mi się dostanie za sadzanie dziecka i pozwalanie na stanie na nóżkach, ale nie da się inaczej!!! Mały za nic w świecie nie chce leżeć... a niech sobie mówi co chce, nie widzę żeby się źle rozwijał więc też nie widzę w tym problemu.

Laski, czy Wasze szkraby śpią na brzuszku? Mój często chce w nocy spać na brzuchu ale ja się boję żeby się nie udusił i kładę go na pleckach lub na boczku... w dzień czasami śpi na brzuszku ale go cały czas obserwuję o sprawdzam czy oddycha... ;)

U mnie Kacperek śpi tylko na brzuszku i w dzień i w nocy, czasem zaśnie na boczku ale za chwile i tak się obraca na brzuszek :-)

Zdec - u nas już jest ok tylko teraz czekam i smaruje Szymka żeby wszystkie babelki pozasychały

Moja jak była malutka to spała na brzuchu a teraz to nie tylko na boczkach:tak:
Co do raczkowania najstarsza córcia nie raczkowała i miała niecałe 10 poszła na nogi ale w badaniach jakie jej robiłam w szkole wyszło że przez to że nie raczkowała ma kłopoty z nauką niektórych rzeczy lepiej jednak jak raczkują dzieciaki podobno,średnia już raczkowała i na nogi poszła jak miała12 ciekawe jak będzie z najmłodszą ale narazie nie wie do czego nogi służą;-)

Filip zaczał raczkowac jak miał 8,5 miesiaca, a miesiac pozniej juz chodził :szok: w sumie sie cieszyłam ze był juz bardziej samodzielny i nie musiałam go nisić bo wiadomo emilka juz w drodze była :-D

Lena gaja wazy 200g mniej od filipa :-D

Filip zaczał raczkowac jak miał 8,5 miesiaca, a miesiac pozniej juz chodził :szok: w sumie sie cieszyłam ze był juz bardziej samodzielny i nie musiałam go nisić bo wiadomo emilka juz w drodze była :-D

Lena gaja wazy 200g mniej od filipa :-D

hmm to teraz sie zastanawiam czy nie jest za tłusta;)Bo jak tatuś mówi ma być szprycha;)

reklama
Kasiek moja kilka dni temu po raz pierwszy zasnela na brzuszku i od tej pory w dzien tylko tak spi, a w nocy roznie. na brzuchu spi dluzej i lepiej :) nie boj sie jak Damis spi na materacu t o nie ma jak sie udusic, a spanie na brzuszku jest dobre dla maluszkow :tak:
Chociaz na poczatku co chwile nad nia stalam i sluchalam czy oddycha, ale widze ze jej to sluzy

Lena ale masz klocuszka, duza Gaja a w ogole po niej nie widac! a jaka dzielna!

ZDEC super ze klucie latwo poszlo oby wyniki byly jak najlepsze

gosiagro hallooooo??

STO LAT DLA SLODZIACZKA NATALCI ZDECOWEJ I KAROLINY

Ostatnia edycja:
Do góry