Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mały jak był malutki to uwielbiał gadać z tymi kucykami na ochraniaczu HelloWózek dziadek zrobił wnusi popłynął całe 10 zł
My już po szczepieniu Gaja się smiała jak ja kłuła
Waży 9200 mierzy 70
najlepsze jest to ze dzieci na korytarzu beczały a ona sie zanosiła ze śmiechu az sie patrzyli na nia jak na dziwologa![]()
[FONT="]Cześć dziewczyny!:-) Jestem mamą Martynki, która urodziła się 06.06.2010 r.:-) Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego grona chociaż wiem, że nowe mamy nie zawsze są mile widziane.:-( Postaram się udzielać w miarę możliwości:-) Moja córeczka już pełza, od miesiąca sama siedzi, od jakiś dwóch tygodni wstaje, no i ma dwa ząbki:-)[/FONT]
Sto lat sto lat dla DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW
Gratulacje dla dzielnych szkrabów że tak pięknie zniosły kłucie!
Kasiek - mojego Jaśka "przyłapałam" na brzuszku kilka dni temu. W nocy sam się przekręcił i to był jedyny razNatomiast śpi na boku i wpycha nosek w ochraniacz jak śpi więc ja też wstaję i sprawdzam czy wszystko u niego ok. Przesuwam go w dół łóżeczka a on i tak wędruje do ochraniacza
sie przytulić
Co do raczkowania to Jasiek kilka dni temu zaczął ale na razie to są próby przemieszczania z mało skoordynowanymi ruchami rąk i nóg. Z pupą do góry czasem na prostych nogach. Daje radę ogólnie zwłaszcza jak na drugim końcu materaca widzi pilota od cyfry plus to szybciutko się przemieszczaRaczkowaniem bym tego nie nazwała , ale początki ma wspaniałe jak na mamusi gust
Siedzi już samodzielnie bez gibania![]()
A ja mam od sylwestra kryzys małżeński i dobrze że Jasiek jest bo bym zdołowana non stop chodziła
Heja!
Ostatni dzien wolnosci-od jutra do pracy cos czuje ze bedzie ciezko i dzieciaki dadzom mi popalic...
Musze sie pochwalic ze moja zuza zaczela sie przemieszczac narazie co prawda powoli i blizej nieskoordynowanie jej to idzie ale ja sie ciesze ze bylam swiadkiem kolejnego postepu mojej malutkiej
Od jutra mala z tata przez cale 3dni-mam nadzieje ze da mu popalic i zmieni zdanie ze opieka nad dzieckiem+pranie+sprzatanie+ gotowanie jest przeciez latwe' przyjemne i jak mozn byc meczace?!
Kasiek-zuza czesto sie obraca na brzuch w poszukiwaniu smoka w nocy ale pote, jest kwik bo nie moze sie odwrocic spowrotem...spi na pleckach z nogami w rozkroku i reka pod glowa .)
Asiek-witaj
Sto latek dla NATALKI I KAROLINKI rosnijcie zdrowo
Brawa dla wszystkich dzieciaczkow po szczepieniach-zuzie tez czeka to jutro
Milego wieczoru![]()
Dzielna ta moja synowa i całkiem spora. Dobry kilogram cięższa od Jasia. Za to Jasiek jak to na faceta przystało dużo wyższy
WitamNapisz coś więcej o sobie. Skąd jesteś, ile masz lat, czym się zajmujesz?
Co się bidulko stało? O co poszło?
Powodzenia w pracy.
Dużo całusów od ciotki i Jasia dla Natalci i Karolci:-)