gosiagro hallooooo??
A gdzie GosiaGRO??
No właśnie gdzie podziała się gosiagro???
Jestem, jestem

Otóż od wczoraj jestem na diecie Dukana

A jak tam inne mające się w planach odchudzać

Sto lat dla Natalci i Karolinki:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gosiagro hallooooo??
A gdzie GosiaGRO??
No właśnie gdzie podziała się gosiagro???
Mój mały "Binladenek" w odróżnieniu od swojej siostry bardzo lubi spac i lezec na brzuszku.Hejuś!
Wiem że jest mnóstwo dzieci które nie raczkują tylko od razu zaczynają chodzić... ciekawe jak będzie u Damisia. W każdym bądź razie nie garnie się za raczkowanie, natomiast tak jak i Dżinks i Oskarek, staje sztywno na nóżkach, ale nie sam tylko jak go podtrzymuję. Jaki jest wtedy zadowolony! W środę do kontroli do neurologa... na pewno mi się dostanie za sadzanie dziecka i pozwalanie na stanie na nóżkach, ale nie da się inaczej!!! Mały za nic w świecie nie chce leżeć... a niech sobie mówi co chce, nie widzę żeby się źle rozwijał więc też nie widzę w tym problemu.
Laski, czy Wasze szkraby śpią na brzuszku? Mój często chce w nocy spać na brzuchu ale ja się boję żeby się nie udusił i kładę go na pleckach lub na boczku... w dzień czasami śpi na brzuszku ale go cały czas obserwuję o sprawdzam czy oddycha...![]()
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-ddo śledzacych mnie...czytajcie do woli a ja mam to wszystko gdzieś>! Jak chcecie to chetnie więcej o was napisze< abyście mieli co czytać
Do ŚLEDZACYCH MNIE...CZYTAJCIE DO WOLI A JA MAM TO WSZYSTKO GDZIEŚ>! JAK CHCECIE TO CHETNIE WIĘCEJ O WAS NAPISZE< ABYŚCIE MIELI CO CZYTAĆ
[FONT="]Cześć dziewczyny!:-) Jestem mamą Martynki, która urodziła się 06.06.2010 r.:-) Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego grona chociaż wiem, że nowe mamy nie zawsze są mile widziane.:-( Postaram się udzielać w miarę możliwości:-) Moja córeczka już pełza, od miesiąca sama siedzi, od jakiś dwóch tygodni wstaje, no i ma dwa ząbki:-)[/FONT]
Do ŚLEDZACYCH MNIE...CZYTAJCIE DO WOLI A JA MAM TO WSZYSTKO GDZIEŚ>! JAK CHCECIE TO CHETNIE WIĘCEJ O WAS NAPISZE< ABYŚCIE MIELI CO CZYTAĆ I RACJA PO WIECEJ CIEKAWOSTEK ZAPRASZAM NA PW CHĘTNIE COŚ CIEKAWEGO NAPISZE>