reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
wikula ja od jutra biorę clo, a to negatywnie wpływa na endo, ale mam nadzieję, że suplementacja zrobi swoje...w piątek usg, więc zobaczymy jak pęcherzyki i endo...
Też ciekawi mnie, czy miałaś jakieś objawy endometriozy...bardzo bolesne miesiączki itd....

Ja w piątek skończyłam dupka...wczoraj zaczęła mi się@...a dziś w zasadzie mam końcówkę...miałyście tak po dupku...może to dlatego, ze przez całe 10 dni brania dupka miałam plamienia...

Juz moge Wam napisac co nowego mi ginka przepisala zamiast clo, dostalam lek na raka:szok:, nazywa sie Femara!!!!! Ktoras to brala??? I to ma mi pomoc na plodnosc??? No niewazne, wezme wszystko byleby zadzialalo, czytalam skutki uboczne, nie chcialabym miec nawet jednej trzeciej z nich!!! No i dupka i cos na prolaktyne ale nie bylo w aptece kupie jutro moze

Jak dobrze ze ty jestes pipko!!!!!!!!!!!!! Juz na nk weszlam z nudow chociaz nie cierpie tam wchodzic!!!!!!! Nie wiem co, zobacze jutro, jak kupie wreszcie!!!

wejdź na GG, ja się kuźwa zjarałam, zaryczałam, dupa zbita nawet z tych moich sexi gaci !!!
mam wkurw..a jak cholera.

Bylam, odpisalam, nie zazdroszcze!!! Mnie tez by szlag trafil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za taka niesprawiedliwosc!!!!!!!!!!!!

amalfi nie słyszałam o takim leku...ale patrzyłam w necie...i faktycznie stosuje się coś takiego na owulacje...ja dziś zaczynam clo...Dopiero 3dc, a mnie już sie w zasadzie @ skończyła...dziwne...:szok:

Jestem tak zmęczona, jakby to był piątek, a nie początek tygodnia...noce są stanowczo za krótkie...:p

Buziaki Kochane i miłego dnia...

reklama
Witam dziewczyny

Ja sama , męża brak, dopiero w sobotę wróci, u mnie 19 d.c. , mam nadzieje że miałam owulkę przed jego wyjazdem i że już @ nie dostanę :rofl2:. Pozdrowienia dla wszystkich staraczków ;-)

Dziewczyny jestem w szoku delikatnym jeszcze godzinę temu było wszystko ok a teraz krwawię:szok:, nie wiem o co chodzi

Ostatnia edycja:
Do góry