pełna nazwa to clostilbegyt, są to tabletki powodujące wzrost pęcherzykówCzy możecie mi powiedzieć co to jest CLO i jak działa?
reklama
wikula ja od jutra biorę clo, a to negatywnie wpływa na endo, ale mam nadzieję, że suplementacja zrobi swoje...w piątek usg, więc zobaczymy jak pęcherzyki i endo...
Też ciekawi mnie, czy miałaś jakieś objawy endometriozy...bardzo bolesne miesiączki itd....
Ja w piątek skończyłam dupka...wczoraj zaczęła mi się@...a dziś w zasadzie mam końcówkę...miałyście tak po dupku...może to dlatego, ze przez całe 10 dni brania dupka miałam plamienia...
Też ciekawi mnie, czy miałaś jakieś objawy endometriozy...bardzo bolesne miesiączki itd....
Ja w piątek skończyłam dupka...wczoraj zaczęła mi się@...a dziś w zasadzie mam końcówkę...miałyście tak po dupku...może to dlatego, ze przez całe 10 dni brania dupka miałam plamienia...
amalfi
Fanka BB :)
Juz moge Wam napisac co nowego mi ginka przepisala zamiast clo, dostalam lek na raka
, nazywa sie Femara!!!!! Ktoras to brala??? I to ma mi pomoc na plodnosc??? No niewazne, wezme wszystko byleby zadzialalo, czytalam skutki uboczne, nie chcialabym miec nawet jednej trzeciej z nich!!! No i dupka i cos na prolaktyne ale nie bylo w aptece kupie jutro moze

amalfi nie słyszałam o takim leku...ale patrzyłam w necie...i faktycznie stosuje się coś takiego na owulacje...ja dziś zaczynam clo...Dopiero 3dc, a mnie już sie w zasadzie @ skończyła...dziwne...
Jestem tak zmęczona, jakby to był piątek, a nie początek tygodnia...noce są stanowczo za krótkie...
Buziaki Kochane i miłego dnia...

Jestem tak zmęczona, jakby to był piątek, a nie początek tygodnia...noce są stanowczo za krótkie...
Buziaki Kochane i miłego dnia...
reklama
clodi
Fanka BB :)
Witam dziewczyny
Ja sama , męża brak, dopiero w sobotę wróci, u mnie 19 d.c. , mam nadzieje że miałam owulkę przed jego wyjazdem i że już @ nie dostanę
. Pozdrowienia dla wszystkich staraczków ;-)
Dziewczyny jestem w szoku delikatnym jeszcze godzinę temu było wszystko ok a teraz krwawię
, nie wiem o co chodzi
Ja sama , męża brak, dopiero w sobotę wróci, u mnie 19 d.c. , mam nadzieje że miałam owulkę przed jego wyjazdem i że już @ nie dostanę

Dziewczyny jestem w szoku delikatnym jeszcze godzinę temu było wszystko ok a teraz krwawię

Ostatnia edycja:
Podziel się: