Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć
Gosiu, Emalio - dziękuje za pamięc :-) U nas już ospa sobie poszła :-) Wczoraj byliśmy pierwszy raz na spacerku :-) . Kacperek w nocy daje popalić, budzi się co chwile z płaczem i jak kiedyś wstawałam max 2 razy tak teraz wstaje po 7 razy a czasami więcej :-( chyba idzie nam kolejny zębolek.
Kacperek już w pełni opanował raczkowanie i teraz zwiedza sobie całe mieszkanie :-) najpierw oczywiście mama zasuwa na czworaka i sprawdza czy nic sobie nie zrzuci i czy Szymek nie zostawił gdzieś jakichś małych rzeczy :-)
Dzisiaj we Wrocku ma być 10 stopni więc na pewno jakiś spacerek będzie :-)

Gosia 2 tygodnie tej diety to już sukces....26.01 ma być na TVN w "Między kuchnią a salonem" na temat tej diety i mają być osoby które schudły ponad 30kg, między innymi moja znajoma (swoją droga to myślałam że ona mniej schudła a okazuje się że startowała ze 110kg a waży teraz 75kg). Co do niewyrośniętych mufinek to podobno sporo rzeczy często nie wyrasta, a co do przywierania to podobno najlepsza patelnia ceramiczna, podobno na niej nie przywiera...chociaż u mnie na teflonie też nic nie przywiera.
Ja po 2 tygodniach diety i braniu meridi (bardzo mało jem, nie jem słodyczy) schudłam tylko 2,8kg więc jeszcze ponad 7 przede mną.

Witam i ja.
Jasiek obalił poranną butle (spał do 7-ej) i teraz ogląda "klub Myszki Miki" a ja sącze herbatke.
Co się tyczy "pojazdu" to jest to BERCHET 5W1 , dodatkowo ma jeszcze płozy i po kolei z wiekiem zdejmuje się kolejne elementy. Bardzo fajny. Ja jestem zadowolona i Jasiu też.
Zaraz wybieramy się do mojej mamusi, bo ma wolne.
Miłego dzionka życzę.
edit ;Co do mat piankowych, to my mamy rozłożoną na dywanie, bo asekuruje ona małe upadki.Uważam ,że nie powinnyśmy się dac zwarjowac, bo i w butelkach coś było i w każdej zabawce tak naprawde jest jakiś składnik o którym nie wiemy. Ale to tylko moje zdanie. Ja tylko pilnuje żeby Jasiek nie gryzł tych puzzli.