WItajcie!
ależ dzisiaj piękny dzień! Najchętniej poszłabym na mały spacerek w góry ale jak na złość mam dziś masę zajęć. Mam nadzieję, że jutro będzie równie pięknie! U nas zaczęły się ferie i powinnam mieć wolne ale jak zwykle dałam sie namówić na zajęcia... nie potrafię odmawiać tym rodzicom którzy dzwonią i proszą...
Zebrra ciekawe, że od tak dawna nie wymiotowałyśmy a tu nagle aż 3 trzy z nas jednego dnia... myślisz, że cisnienie może mieć na to wpływ?
Aaga mój M. marzył o bliźniakach. Po każdym usg dopytywał się czy na pewno tylko jedno i dalej ma nadzieje, że tego drugiego maleństwa po prostu nie widać hehe

Uczę teraz 3letnie bliźniaczki i rozmawiałam ostatnio z ich mamą. Mówiła, że początek był ciężki ale potem miała znacznie łatwiej niż z peirwszym dzieckiem. Maleństwa bawią się cały czas ze sobą, mama ma dużo czasu dla siebie co z jednym dzieckiem było nie do pomyslenia. Także trzymam kciuki! dasz radę
Doris jak dla mnie zimy mogłoby w ogóle nie być i też chciałabym żeby to już naprawdę była wiosna... Pogoda śliczna, 10C... aż chce się żyć!
A ja poproszę o trzymanie kciuków, idę na 12.45 do ginka. Jak zwykle mam stresa...