reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hej

Dla Sonii,Michasiów i Małgosi!!!!
Najlepsze życzonka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!!
Dużo zdrówka i radości
kochane robaczki!!!!
Ciotka i Polcia

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
Też kupiłam te ciasteczka Hipp-a ale moja jakoś ich nie chce. W ogóle nie wiem jak zachęcić moje dziecię do jedzenia rzeczy innych niż papki, bo przy wszystkim ma odruch wymiotny... po jabłku startym, po słoiczku z ryżem... Wasze dzieci to gryzą czy jak?
Mój mały też miałodruch wymiotny, ale ciasteczka mu szły bez tego...on chyba je trzymał w buzi i one się rozpuszczały...wczoraj dostał miąsz z mandarynki i po prostu go memłał a potem połykał.

Najlepsze życzenia dla Małgosi,Soni, Michasia!
eagle-dziś na szczęście dała pospać za to Marysia się kręciła pół nocy coś przeżywałą a Zosia juz dziś spokojna może zęby odpuściły na troche
Zdec-moja to odwrotnie papek nie chce jedynie owoce z jogurtem jej jakoś wcisne zupki miksowanej wogóle nie chce najlepiej jak jej dam naszą z grubymi kawałami to wcina albo naszego kurczaka z obiadu z ziemiakami sama się dziwie jak to miele bo zębów jeszce nie ma:baffled:

ja jak zaczęłam wprowadzać słoiczki nr2 to mala nie chciala jeść, też miała odruch wymiotny - dlatego jej mieszałam pól tego początkowego i pół dl astarszych i jeszcze dukałam widelcem tak kilk adni a teraz już je tylko te dla starszych i tak śmiesznie gryzie -choć nie ma czym dopiero ma jednego ząbka - nawet go prawie nie widać - tylko kłuje ;)

Myślałam, że was trochę nadrobię, mieszkanie ogarnę, zakupy zrobię, ugotuję coś, a w rezultacie nic nie zrobiłam :-( Pięknie dzień się zaczął (mała przespała całą noc!!! do 8!!!), ale od 10.30 już się zaczęło marudzenie. Jedzenie lądowało wszędzie tylko nie w buzi, wszelkie zabawy się od razu nudziły, na podłodze źle, na rękach źle, w łóżeczku źle... :-(
Teraz mała nareszcie śpi- po czopku. Od kilku dni jest marudna, ale dziś osiągnęła chyba apogeum :-( A akurat na dziś się w końcu umówiłam na ważenie... Może się obudzi z lepszym humorem. I z wyrżniętymi górnymi ząbkami :-)
Wszystkiego najlepszego dla Soni, Małgosi i Michałków!!!!!!!!!!!!

Nie wiem, czy któraś z was używa Bebilonu, ale w Rossmannie jest promocja na mleko Bebilon 2 - za 32 zł duże opakowanie.

Dzisiaj jesteśmy po ważeniu - 9,3 kilo i 76 cm (na mój gust 77).
Podobno powinien już siedzieć i Pani doktor powiedziala, że powinnam wziąć na godz. rechabilitantke, żeby pokazała ćwiczenia.
Czy znacie może jakieś ćwiczenia na siadanie i przekręcanie sie na plecki, a może jakieś filmiki na youtube? Jakoś mi się nie chce płacić za rechabilitantke, szczególnie, że jestem na wychowawczym...

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!

Ale tu dzisiaj cisza:)
Asnecja - ale co powinien już sam siedzieć?? Sam wstawać do siedzenia? Wydaje mi się że ta lekarka trochę przesadza:/

reklama
Zdec - no tak powiedziala. Jeszcze dodała, ze to może dlatego, że jest taki duży i ciężki, ale że motoryke ma troszke za mało rozwiniętą (cokolwiek to znaczy...).

Do góry