Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja teraz 24 koncze i uslyszalam "taka mloda i juz 2 dzieci?" no ejj...
To ja predzej pomyslalabym sobie "taka "stara" i dopiero male dzieci" ;-) mnie mama urodzila w wieku 21lat i dla mnie to idealny czas. W Twoim wieku moj syn juz bedzie mial 10 lat a ja odzyskam oddech. Dzieci odchowam i bede jeszcze na tyle mloda ze bede mogla kozystac z zycia. Moja mam np z nami na imprezy chodzilaNo młoda, młoda bo ja skończę w tym roku 32 i dopiero drugie będę rodzić ;-)
To ja predzej pomyslalabym sobie "taka "stara" i dopiero male dzieci" ;-) mnie mama urodzila w wieku 21lat i dla mnie to idealny czas. W Twoim wieku moj syn juz bedzie mial 10 lat a ja odzyskam oddech. Dzieci odchowam i bede jeszcze na tyle mloda ze bede mogla kozystac z zycia. Moja mam np z nami na imprezy chodzilakoffam ja za to ze jest moja przyjaciolka, nie tylko mama.
Wiec kij w oko wszystkim co mysla ze jestem za mloda dla dzieci. Ja czuje instynkt teraz, inni na ostatni gwizdek i nikt nikogo nie powinien oceniac![]()
Nie gniewam sie! Luzik! Tylko poprostu napisalam co mysle o wczesnym macierzynstwieto nie było ocenianie! dlatego podałam też ile ja mam lat i dodałam że DOPIERO drugie ;-) Wcale nie myślę że jesteś ZA młoda! każdy układa sobie życie tak jak chce! Nie gniewaj się bo nie o to mi chodziło!