reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
a dzieki za odpowiedzi bo prawdopodobnie jak tylko szef sie zgodzi polece do polski w lutym bo w marcu nie wychodzi mi po @.
izamalami moj nie pije na szczescie i nie pali a jakich tabletek??? Co mu dajesz??? Podsune mojemu tez

reklama
amalfi no wiec:) Salfazin, folik. macę(czyt makę), permen, magnez B6, no i wciągał 1 dużego kubusia dziennie, uwielbia go wiec nie było problemu. Brał jeszcze bromergon na obniżenie prolaktyny bo miał w górnej granicy no a teraz jest ok:)) wiec ładuj swojemu i do dzieła:)) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

iza:szok: dluga ta lista, moj sie przewroci jak to zobaczy!! A nie wiedzialam ze kwas foliowy faceci tez maja brac, ten salfazin mu kupie, on tez bierze jakies witaminy na silownie bo podczas treningu wiecej potrzebuje niz facet ktory nie cwiczy

iza:szok: dluga ta lista, moj sie przewroci jak to zobaczy!! A nie wiedzialam ze kwas foliowy faceci tez maja brac, ten salfazin mu kupie, on tez bierze jakies witaminy na silownie bo podczas treningu wiecej potrzebuje niz facet ktory nie cwiczy
A Twoj M ma kiepskie wyniki armii?
Moj tez nie bedzie chcial brac takiej garsci. Jak mu kaze orpocz poremna (o ktory sam sie prosi) brac wit C to juz brzeczy, a co dopiero gdyby jeszcze cos do tego dolozyc...:sorry:

Mój też niechętnie bierze witaminy...na razie stanęło na Salfazinie i wit. C...a już za każdym razem marudzi, że faszeruję go świnstwami...Całe szczęście wyniki ma w miare dobre, tylko troszkę mógłby ruchliwosć poprawić...O rzuceniu palenia na razie nie chce słyszeć...bokserek nie lubi...wiec tylko witaminy zostają na poprawę...:)

ja nie wiem jakie wyniki ma moj ale na wszelki wypadek moge mu pomoc, nie zaszkodzi heheheh skoro tak izymalami mezowi si poprawily wyniki to moze warto, tylko jak mu to w gardlo wciskac????

Mój też niechętnie bierze witaminy...na razie stanęło na Salfazinie i wit. C...a już za każdym razem marudzi, że faszeruję go świnstwami...Całe szczęście wyniki ma w miare dobre, tylko troszkę mógłby ruchliwosć poprawić...O rzuceniu palenia na razie nie chce słyszeć...bokserek nie lubi...wiec tylko witaminy zostają na poprawę...:)

ja nie wiem jakie wyniki ma moj ale na wszelki wypadek moge mu pomoc, nie zaszkodzi heheheh skoro tak izymalami mezowi si poprawily wyniki to moze warto, tylko jak mu to w gardlo wciskac????

To moze sporbujcie ten Promen - moj twierdzi, ze swietnie sie po nim czuje - ma wiecej energii. I sam mi przypomna o kupnie, gdy sie opakowanie skonczy.

reklama
Do góry