reklama
Jak dokladnie nazywa sie ta "maca"?sorry PERMEN walęłam sie!! mój tez brał wczesniej androwit i stwierdzam ze o kant d.... go rozbic nic nie dał , a salfazin, folik i maca dały 10-cio krotne poprawienie nasienia w ciągu 3 miesiecy, wiec warto![]()
Clo dziala u niektorych nie tylko w cyklu, w ktorym jest zazywane, ale rowniez w nastepnym, albo nawet kilku nastepnych. To pewnie tez zalezy od organizmu.Hopee, czy to Twój pierwszy cykl z CLO? mnie to czeka za miesiąc lub dwa.. z endo Ci nie pomogę, bo niestety u mnie jest okej, tylko te pęcherzyki mi nie rosną... :// ale skoro to dopiero 7dc to myśle, że jeszcze troche czasu, żeby podrosło.aaa i czy orientujesz się jak to jest na clo, czy on wpływa na pęcherzyki tylko przez te dni kiedy go zażywasz i jeśli nei podrosną przez ten czas to później nei ma na co liczyć..? czy clo po prostu je "rozpędza" i w dalszych dniach cyklu one sobie powoli rosną?
![]()

Chyba niekoniecznie.No tak ale clo trzeba brac chyba ze 6 cykli zeby dzialalo po zaprzestaniu
palu_nr1
Fanka BB :)
amalfi w kazdym jajniku okolo 10 malych pomijajac ten co jedank udalo mi sie wychodowac na wiekszy.
Polecam Wam zastrzyk GONAL F. Mi po Clo slabo rosly wiec w dniu ostatniej tabletki Clo bralam zastrzyk. Teraz juz trzeci cykl. Za pierwszym razem dostalam jeden zastrzyk to mi nie pomogl, kolejnym razem dostalam dwa (dzien po dniu), a teraz dwa za jednym razem i dalo rade. I dzis na pekniecie dalam sobie dwa zastrzyki Ovitrelu. W sr wizyta i sie zobaczy czy pekl.
Takze moze zamiast odrazu isc na laparo to moze ten zastrzyk na wzrost wezmiecie. Tylko tak jak zwykle koszty i koszty. Jeden zastrzyk zalezy w jakiej aptece szacuje sie na kwote od 100-160zl:/
Polecam Wam zastrzyk GONAL F. Mi po Clo slabo rosly wiec w dniu ostatniej tabletki Clo bralam zastrzyk. Teraz juz trzeci cykl. Za pierwszym razem dostalam jeden zastrzyk to mi nie pomogl, kolejnym razem dostalam dwa (dzien po dniu), a teraz dwa za jednym razem i dalo rade. I dzis na pekniecie dalam sobie dwa zastrzyki Ovitrelu. W sr wizyta i sie zobaczy czy pekl.
Takze moze zamiast odrazu isc na laparo to moze ten zastrzyk na wzrost wezmiecie. Tylko tak jak zwykle koszty i koszty. Jeden zastrzyk zalezy w jakiej aptece szacuje sie na kwote od 100-160zl:/
No ale rozumiem, ze te zastrzyki moga zastapic laparoskopie w przypadku PCO? Bo jesli chodzi o endometrioze to chyba sie tym nic nie wskora...?amalfi w kazdym jajniku okolo 10 malych pomijajac ten co jedank udalo mi sie wychodowac na wiekszy.
palu_nr1
Fanka BB :)
mi pomogl ten zastrzyk, a mam PCO. Trzeba moze najpierw tak probowac niz isc pod noz. Dzisiaj i jutro powinnismy sie przytulac, a tu musialam sie z moim poklocic, ze nie mam ochoty.
bo on woli isc z qmplami do baru niz dzialac ze mna, a takiego pijanego to ja pozniej nie chce. Czytalam gdzies, ze jak sie po pijaku wpada to dzieci nie sa zbyt madre
czasem mi sie wydaje, ze to ja chce bardziej dzidzi niz on. Ja sie staram, a nie czuje wsparcia z jego str;/ hmm...
reklama
Skad ja to znam...mi pomogl ten zastrzyk, a mam PCO. Trzeba moze najpierw tak probowac niz isc pod noz. Dzisiaj i jutro powinnismy sie przytulac, a tu musialam sie z moim poklocic, ze nie mam ochoty.bo on woli isc z qmplami do baru niz dzialac ze mna, a takiego pijanego to ja pozniej nie chce. Czytalam gdzies, ze jak sie po pijaku wpada to dzieci nie sa zbyt madre
czasem mi sie wydaje, ze to ja chce bardziej dzidzi niz on. Ja sie staram, a nie czuje wsparcia z jego str;/ hmm...

Podziel się: