reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
jaga ale moze ladnie ci beda rosly jeszcze tego nie wiesz!!! Zobacz na palu jej podrosl do 20mm wiec jest ok.
A co tzn pelno malych pecholi???? Ile tj pelno?????

reklama
O boze!!!!! Ty to masz nasrane we lbie heheheheheh. Jak juz znajdziesz teraz jakiegos ginka i pojdziesz na wizyte to nagraj se rozmowe hehehehehehehehhe

sorry PERMEN walęłam sie!! mój tez brał wczesniej androwit i stwierdzam ze o kant d.... go rozbic nic nie dał , a salfazin, folik i maca dały 10-cio krotne poprawienie nasienia w ciągu 3 miesiecy, wiec warto:)
Jak dokladnie nazywa sie ta "maca"?
Hopee, czy to Twój pierwszy cykl z CLO? mnie to czeka za miesiąc lub dwa.. z endo Ci nie pomogę, bo niestety u mnie jest okej, tylko te pęcherzyki mi nie rosną... :// ale skoro to dopiero 7dc to myśle, że jeszcze troche czasu, żeby podrosło. :) aaa i czy orientujesz się jak to jest na clo, czy on wpływa na pęcherzyki tylko przez te dni kiedy go zażywasz i jeśli nei podrosną przez ten czas to później nei ma na co liczyć..? czy clo po prostu je "rozpędza" i w dalszych dniach cyklu one sobie powoli rosną?
:)
Clo dziala u niektorych nie tylko w cyklu, w ktorym jest zazywane, ale rowniez w nastepnym, albo nawet kilku nastepnych. To pewnie tez zalezy od organizmu.:tak:

amalfi w kazdym jajniku okolo 10 malych pomijajac ten co jedank udalo mi sie wychodowac na wiekszy.
Polecam Wam zastrzyk GONAL F. Mi po Clo slabo rosly wiec w dniu ostatniej tabletki Clo bralam zastrzyk. Teraz juz trzeci cykl. Za pierwszym razem dostalam jeden zastrzyk to mi nie pomogl, kolejnym razem dostalam dwa (dzien po dniu), a teraz dwa za jednym razem i dalo rade. I dzis na pekniecie dalam sobie dwa zastrzyki Ovitrelu. W sr wizyta i sie zobaczy czy pekl.
Takze moze zamiast odrazu isc na laparo to moze ten zastrzyk na wzrost wezmiecie. Tylko tak jak zwykle koszty i koszty. Jeden zastrzyk zalezy w jakiej aptece szacuje sie na kwote od 100-160zl:/

amalfi w kazdym jajniku okolo 10 malych pomijajac ten co jedank udalo mi sie wychodowac na wiekszy.
Polecam Wam zastrzyk GONAL F. Mi po Clo slabo rosly wiec w dniu ostatniej tabletki Clo bralam zastrzyk. Teraz juz trzeci cykl. Za pierwszym razem dostalam jeden zastrzyk to mi nie pomogl, kolejnym razem dostalam dwa (dzien po dniu), a teraz dwa za jednym razem i dalo rade. I dzis na pekniecie dalam sobie dwa zastrzyki Ovitrelu. W sr wizyta i sie zobaczy czy pekl.
Takze moze zamiast odrazu isc na laparo to moze ten zastrzyk na wzrost wezmiecie. Tylko tak jak zwykle koszty i koszty. Jeden zastrzyk zalezy w jakiej aptece szacuje sie na kwote od 100-160zl:/
No ale rozumiem, ze te zastrzyki moga zastapic laparoskopie w przypadku PCO? Bo jesli chodzi o endometrioze to chyba sie tym nic nie wskora...?

mi pomogl ten zastrzyk, a mam PCO. Trzeba moze najpierw tak probowac niz isc pod noz. Dzisiaj i jutro powinnismy sie przytulac, a tu musialam sie z moim poklocic, ze nie mam ochoty. :( bo on woli isc z qmplami do baru niz dzialac ze mna, a takiego pijanego to ja pozniej nie chce. Czytalam gdzies, ze jak sie po pijaku wpada to dzieci nie sa zbyt madre:) czasem mi sie wydaje, ze to ja chce bardziej dzidzi niz on. Ja sie staram, a nie czuje wsparcia z jego str;/ hmm...

reklama
mi pomogl ten zastrzyk, a mam PCO. Trzeba moze najpierw tak probowac niz isc pod noz. Dzisiaj i jutro powinnismy sie przytulac, a tu musialam sie z moim poklocic, ze nie mam ochoty. :( bo on woli isc z qmplami do baru niz dzialac ze mna, a takiego pijanego to ja pozniej nie chce. Czytalam gdzies, ze jak sie po pijaku wpada to dzieci nie sa zbyt madre:) czasem mi sie wydaje, ze to ja chce bardziej dzidzi niz on. Ja sie staram, a nie czuje wsparcia z jego str;/ hmm...
Skad ja to znam...:dry:

Do góry