reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

koriander młodziutka jestes, eh jak ja mialam 20 lat...... dawno temu to było, a szkoda, bo piękne czasy ;)
ja nie jestem niestety taka mloda, to kreatorka ma 20 lat :-)
a z łódzkiego nikogo nie ma???? WHY???
mam rodzinke w Lodzi i czasami zagladam, na pewno dam znac jak sie bede wybierac!!

A ja w ramach pozegnania ze slodyczami (JUTRO PONIEDZIALEK!!) wyciagnelam z piekarnika cieple kokosanki..maz polal czekolada, zapraszamy :-)
P1010320.jpg

reklama
ja nie jestem niestety taka mloda, to kreatorka ma 20 lat :-)

mam rodzinke w Lodzi i czasami zagladam, na pewno dam znac jak sie bede wybierac!!

A ja w ramach pozegnania ze slodyczami (JUTRO PONIEDZIALEK!!) wyciagnelam z piekarnika cieple kokosanki..maz polal czekolada, zapraszamy :-)
Zobacz załącznik 322791

Kokosanki... UWIELBIAM JE!!!!!!!

Kochana zapraszam! Jak tylko będziecie to daj znać, musimy się spotkać... ;)

A tak na marginesie, to kiedy i gdzie organizujemy spotkanie nas wszystkich? Może czerwiec??? ;)

a z łódzkiego nikogo nie ma???? WHY???
Kochana moja Mamunia pod Łowiczem mieszka więc nie daleko :) Może na wiosnę jak ruszymy pupy do mamy wpadnę na kawę:p

Kolenderko!!!!! JA UWIELBIAM KOKOSANKI!!!! ZABYJE :p:) Ehhh poproszę o przepis w gotujących. Najpierw zyrafka smaka narobiła teraz Ty....

A Wy tutaj piszecie o tych Waszych kg że takie utete blablabla 62kg 66 kg 65kg i wpadam w depreche jakaś noooo Super Laski jesteście Ja jako oczywiscie jedyna mam NAPRAWDE ZA DUŻO :p Ale już jakoś przez te 30 ponad lat się przyzwyczaiłam:p

Ostatnia edycja:
Kochana moja Mamunia pod Łowiczem mieszka więc nie daleko :) Może na wiosnę jak ruszymy pupy do mamy wpadnę na kawę:p

Oj zapraszam serdecznie... :)

Tak Wam zazdroszczę tego że możecie sobie organizować takie spotkania... :( jak tylko się pogoda poprawi, wyruszam z mężem i Damisiem do Wrocka, więc jak by co, dziewczyny z WROCŁAWIA, może się spotkamy na rynku na jakąś małą kawkę???

Witajcie,

Pierwsza? Czyżby leniwy poniedziałek na BB?:) czy już wszyscy do Lidla po pampersy polecieli?:p:p:p

Kasiek z miłą chęcią!:) Sądzę że wszystkie Wrocławianki chętne na spotkania;)

Witam się i ja:-D

koriander - kokosanki, mniam, mniam:tak::tak: to tak na zakończenie przygody ze słodyczami:-p trzymam kciuki za silną wolę;-);-)

Kasiek - pewnie ze się spotkamy daj tylko znać kiedy:-D

zdec- śmiejesz się, a mój mąż do Lidla poleciał:-D:-D ciekawe czy dostanie;-);-)

Tysiąc latek dla Lilci!!!
21995930.gif

reklama
Do góry