reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
A jak juz jestesmy przy objawach to ja mam dzisiaj zgage;-)
he he a ja miałam wczoraj, kochane nie nakrecajmy sie bo zaraz poczujemy bóle parte:-):-D:-D:-D, ja mam dzis 27 d.c. juz mnie podbrzusze zaczyna pobolewać... w/g mojego gin powinnam dostać @ dziś bo owulke miałam w 13 d.c. , ale ja i tak wiem ze bedzie w 30 d.c. jak w zegareczku... nie wiem dlaczego tak szubko miałam owulke ale na pewno wiem kiedy dostane @
Trzymam kciukasy, zeby wasze @ nie przyszły przez najblizsze 9 miesiecy!!!!

reklama
he he a ja miałam wczoraj, kochane nie nakrecajmy sie bo zaraz poczujemy bóle parte:-):-D:-D:-D, ja mam dzis 27 d.c. juz mnie podbrzusze zaczyna pobolewać... w/g mojego gin powinnam dostać @ dziś bo owulke miałam w 13 d.c. , ale ja i tak wiem ze bedzie w 30 d.c. jak w zegareczku... nie wiem dlaczego tak szubko miałam owulke ale na pewno wiem kiedy dostane @
Trzymam kciukasy, zeby wasze @ nie przyszły przez najblizsze 9 miesiecy!!!!

A może @ już nie przyjdzie...tzn. przyjdzie, tylko dopiero za 9 miesięcy?...trzymam &&&&&&&&&
Ja właśnie wychodzę z pracy i idę na usg...mam nadzieję, ze pęcherzyk pękł sam i owulka była...śluz już zaczął się trochę zmieniać...

Oj ciezkie...:sorry2:

A jak juz jestesmy przy objawach to ja mam dzisiaj zgage;-)
heheheh dobre!!! chyba nakręciłam nas wszystkie:-D
Ja dziś mam chyba 28 dzień:dry: Nawet dokładnie nie wiem, jakoś mi się zapomina.
Fura odebrana = kasa poszła sie je....... I weź tu coś odłóż :angry:
Izunia no to obyś dopiero za 9 miesięcy sie jej doczekała:tak:
A ja to może zjadłam jakiegoś " trupa" bo jak myślę o jedzeniu to ...wrrrrr:zawstydzona/y:Wczoraj śledzia mi się zachciało;/

ah te objawy:) tez staram sie nie nakrecac i wyszukiwac sztucznych, a jedank i tak szukam w googlach objawow wczesnej ciazy:)) heh! Mnie piersi tylko mrowia i delikatnie bola ale to chyba od dupka bo pierwszy raz go bralam w zeszlym miesiacu i tez tak mialam. Plus ciagnie mnie na wymioty ale to z nerwow:) brzuch mnie pobolewa ale to od chorego pecherza i grzybiczki Q..!;/
a tak mowilam, ze nie bede testowac wczesniej niz 8ego ale nie wiem czy mi sie uda wytrzymac hehe bede sie starac:))

Ale z koleji jedej dziewoji gin kazal sie wstrzymac ze stosowaniem globulek do momentu wykluczenia ciazy, a tez miala ponad tydzien do terminu @...
Widocznie co lekarz to opinia.
W czawartek rano chyba zrobie sikacza. Dawno nie robilam, a po co mam na marne jechac ;-) W 12dpo juz raczej bedzie wiarygodny:tak:
No to za Ciebie rowniez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Ja niby probowalam badac, ale niegdy nie moglam zinterpretowac co chce mi powiedziec;-)
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za czwartkowe testowanko:-)

Witam dziewczyny z rana...
Ja też pare razy oglądałam ten program ciąża z zaskoczenia...aż nie chce się wierzyć...
u mnie dziś 17dc...w piątek miałam pęcherzyki 18 i 18,5mm...wczoraj wieczorem bolały mnie jajniki, potem podbrzusze...przez godzinę ledwie było do wytrzymania...dzisiaj też coś czuję...ale w porównaniu z tym co wczoraj, to rewelacja...i tak się zastanawiam, czy owulkę miałam wczoraj czy jeszcze nie...po pracy idę na usg, więc się okaże...
a u Was owulka przebiega łagodnie czy też odczuwacie jakies bóle?
Jak po wizycie?

reklama
Cześć laseczki

Ja dzisiaj jakiś fatalny dzień mam, taka jestem zmęczona że na nogach nie mogę ustać, jeszcze jakieś chorubsko dopadło moje jelita i chyba z godzinę w ubikacji siedziałam :dry:. Ja dzisiaj 33 albo 15 d.c. :confused: .
Hopee daj znać jak u gin było. Trzymam &&&&&&&&&& za pęknięty pęcherzyk (ten z prawego i lewego jajnika;-))

Do góry