reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ja chodziłam poł roku przed slubem i super mi figurke poprawił, ciało było takie jedrne....ale teraz jakos nie moge sie zomtywowac wrr
ej nie przesadzaj jeszcze masz ciałko jędrne :):)
Witam z rana...ja dziś nie idę do pracy...ale zaraz i tak wychodzę z domku, bo mam mnóstwo spraw...
Ja kiedyś trenowałam akrobatykę...potem sporadycznie coś na siłownie...póltora roku temu chodziłam na fitness i basen...potem nie chciało mi się...teraz moja mama mnie zmobilizowała...ale to chyba głównie dlatego, że lepiej jest jej wracać ze mną autkiem, jak sie kończy o 22:00...hihi...ale trochę ruchu naprawdę jest potrzebne...człowiek zupełnie inaczej się czuje...
Ja zapomniałam kupić mleka...i z kawy nici...:(
Mnie co jakiś czas kłuje jajnik...i czasem coś w podbrzuszu...ale moja ginka powiedziała, że przy stymulacji takie delikatne bóle często sie zdarzają...
Miłego dnia Kochane i do usłyszenia później...
masz rację nawet chodzi też o "wymianę" tleny w płucach i nie czujesz się taki zasiedziały:)
czyli po stymulacji tem ból to normalka:szok: to temu mnie ciągną na zmianę jajniki

reklama
nie wiem nie wyszukuję żadnych objawów nawet o tym nie myślę
a co u Ciebie???
U mnie 3dc nowego cyklu i strasznie boli mnie lewa strona:baffled: też tak macie podczas@?

ja chodziłam poł roku przed slubem i super mi figurke poprawił, ciało było takie jedrne....ale teraz jakos nie moge sie zomtywowac wrr
No to tak jak ja:tak: Jak się ćwiczy ciało jest zupełnie inne :tak: Chociaż ja mam pracę gdzie ciągle jestem w biegu i widzę że jak tylko dłużej siedzę w domu to moment i 1/2 kg jest do przodu :dry:
Zaraz biorę się za sprzątanko i gotowanko:-) A potem wio do pracy:tak:
Jutro mam wolne ale jedziemy na ur Babci, a w niedzielę pracuję:crazy:

No zazdroszczę pracy od pon do pt;-) Fajna sprawa... też bym tak chciała! Chociaż są też + bo mam czasami sporo wolnego w tygodniu:tak: i mozna wszystko na spokojnie załatwić.

Dzien dobry:-)
trzymam &&&&&&:)

mnie juz powoli brzuch boli na @ i bedzie trzeba znow faszerowac sie lekami
pytanie:
Wszystkie placicie za IUI czy jest refundowane? Bo to za jedna wychodzi 1000zl;/ a i tak sie niekoniecznie uda za pierwszym razem.. to dodajac to cale leczenie to juz z 8tys zl by sie na invitro zebralo:)
Ten ginek u ktorego bylam wczoraj pracuje w kloinice gin-pol i z na IUI bierze laski na oddzial - wtedy sie nie placi. Ja go wczoraj o cene spytalam to powiedzial, ze "sie dogadamy, ale na pewno nie wezmie tyle co na miescie".

Super, ze trafiłaś do dobrego gina...co do endo, to rzeczywiście ładne...ja miałam po owu 11mm i to chyba był mój rekord, bo jadłam orzechy, witaminy itd...trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
On wlasnie mowil, ze taki standard to ok 10mm.
Ale powiedzial tez, ze to endo moze zwiastowac albo fasolke, albo zaburzenia pracy cialka zoltego (tylko nie bardzo mi wytlumaczyl, dlaczego). Tak wiec staram sie za bardzo nie podniecac;-)

Ja zapomniałam kupić mleka...i z kawy nici...:(
Hehe - mialam dzis ten sam problem. Wiec wzielam dzbanuszek w lapke i na dol do mamy:-D
U mnie 3dc nowego cyklu i strasznie boli mnie lewa strona:baffled: też tak macie podczas@?

Jutro mam wolne ale jedziemy na ur Babci, a w niedzielę pracuję:crazy:
Mnie podczas @ boli wszystko tam na dole;-)

A gdzie pracujesz?

Mnie zawsze boli brzuch tak okresowo:tak: ale tak intensywnie kłuje jajnik pierwszy raz:zawstydzona/y: No ale może tak ma być:tak:
Pracuję w firmie sportowej

Witam kochane!
Ja też już dawno po kawce :)
Jak ja mam @ to mnie zawsze boli podbrzusze przez pierwsze 2 dni, z czego zawsze 1 dzień jest najgorszy, a potem stopniowo mija. Za to dziś (15dc) w nocy tak mnie zakłuło w okolicach jajnika, że aż się obudziłam z bólu. Z czego wg moich obserwacji nieporadnych owulkę (jeśli w ogóle była) raczej miałam przedwczoraj, bo szyjka wczoraj już była twardsza nieznacznie ale jednak trochę niżej. Co ten organizm chce mi dać do zrozumienia to już nie pojmuję :no:

Witam kochane!
Ja też już dawno po kawce :)
Jak ja mam @ to mnie zawsze boli podbrzusze przez pierwsze 2 dni, z czego zawsze 1 dzień jest najgorszy, a potem stopniowo mija. Za to dziś (15dc) w nocy tak mnie zakłuło w okolicach jajnika, że aż się obudziłam z bólu. Z czego wg moich obserwacji nieporadnych owulkę (jeśli w ogóle była) raczej miałam przedwczoraj, bo szyjka wczoraj już była twardsza nieznacznie ale jednak trochę niżej. Co ten organizm chce mi dać do zrozumienia to już nie pojmuję :no:
Ja sobie odpuscilam badanie szyjki, bo tez nie wiedzialam, co chce mi powiedziec;-)

hej!!
Ja już od wczoraj jestem w domu, ale nie czuję się całkiem dobrze..
Laparoskopia poszła dobrze, miałam mega zrosty, które zostały pousuwane. Okazłao się, że mam jakiś stan zapalny, biorę teraz przez trzy tygodnie antybiotyk i potem wracam do działać, mam nadzieję, że zakońcoznych sukcesem:)
Przpraszma, że tak tylko o sobie, ale niezbyt dobrze mi się siedzi i nie mam siły czytać co u was...
Pamiętam o was cały czas, kibicuję i życze powodzenia!!

reklama
Witam
maćku trzymam mocno &&&&&&&&&& żeby to była fasolka :tak:
wikula to dobrze że masz to już za sobą, teraz będziesz spokojniejsza i na pewno za niedługo fasolka będzie, jak będziesz miała więcej sił opowiedz nam jak ten cały zabieg przebiegał i co czułaś. Wracaj szybciutko do zdrowia ;-)

Do góry