reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dzieki macku, nie jestem pewna jak on woli i czy zdarzymy dowiezc to bo ja nie mam auta musialabym wzywac taxi heheh
No to nie masz sie o co martwic. Dadza Wam.:tak:
A M podda sie badaniu dobrowolnie?;-)
Moj tez w ciagu najblizszych dwoch tyg musi znowu isc...

Mialam niecny plan przesuniecia @ przy pomocy lutki. Dzis idziemy na przytupanke a ja po pierwsze mam jasna sukienke, a po drugie nie chce cierpiec (tym bardziej, ze to endo takie grube). Ale chyba za pozno zaczelam brac, bo od rana mnie podbrzusze cmi na @. :wściekła/y: Mam nadzieje, ze jednak troszke poczeka…

reklama
hej!!
Ja już od wczoraj jestem w domu, ale nie czuję się całkiem dobrze..
Laparoskopia poszła dobrze, miałam mega zrosty, które zostały pousuwane. Okazłao się, że mam jakiś stan zapalny, biorę teraz przez trzy tygodnie antybiotyk i potem wracam do działać, mam nadzieję, że zakońcoznych sukcesem:)
Przpraszma, że tak tylko o sobie, ale niezbyt dobrze mi się siedzi i nie mam siły czytać co u was...
Pamiętam o was cały czas, kibicuję i życze powodzenia!!
Cześć Wilkula jak dobrze że masz już to za sobą:tak: Fajnie że pousuwali te zrosty bo one sa czestą przyczyną niepowodzeń :tak:Teraz zobaszysz raz dwa i będą piękne II kreseczki:tak: Czego życzę Ci z całego serca&&&&&&&&

witajcie dziewczynki, nie udzielam się zbytnio ostatnio ale was podczytuje regularnie. Nie mam jakoś nastroju na te starania, a za kilka dni pewnie będzie owu i ginka kazała działać. Odeszła mi ochota na macierzyństwo ale podobno najszybciej można zajść w ciążę po poronieniu więc powinnam myśleć optymistycznie a tak na prawde odłożyła bym te starania w czasie. wikulaa byłaś dzielna a teraz już będzie tylko dobrze, na pewno wszystko skończy sie sukcesem. trzymajcie się pozdrawiam wszystkie gorąco
Witam Cię Myśa
Wiesz że nawet wczoraj o Tobie myślałam:tak:Co u Ciebie i jak się masz:tak: Wnioskuję że przeżyłaś straszną rzecz :-(Mocno Cię tulam i trzymam kciuki:*&&&&&&

Witam pozostałe Panie:-)
Kurcze ale dziś pospałam chyba mi tego brakowało, wczoraj jak wracałam z pracy to myślałam że zasnę za kierownicą, tak mi oczy leciały:zawstydzona/y: Czyli to że zasnełam w autobusie to nie były wkręty tylko przemęcznienie organizmu:-D
Buziolki

No to nie masz sie o co martwic. Dadza Wam.:tak:
A M podda sie badaniu dobrowolnie?;-)
Moj tez w ciagu najblizszych dwoch tyg musi znowu isc...

Mialam niecny plan przesuniecia @ przy pomocy lutki. Dzis idziemy na przytupanke a ja po pierwsze mam jasna sukienke, a po drugie nie chce cierpiec (tym bardziej, ze to endo takie grube). Ale chyba za pozno zaczelam brac, bo od rana mnie podbrzusze cmi na @. :wściekła/y: Mam nadzieje, ze jednak troszke poczeka…
Maćku ja mam nadzieję że Ty w poniedziałek grzecznie udajesz się na betkę zgodnie z zaleceniem gina:tak:&&&&&
Amfi ja taki pojemniczek właśnie zakupiłam w aptece:tak: A dalekko macie do kliniki???

Maćku ja mam nadzieję że Ty w poniedziałek grzecznie udajesz się na betkę zgodnie z zaleceniem gina:tak:&&&&&
Czarno to widze - mam brunatny sluz... Wiec nie wiem, czy sobie nie zaszkodzilam ta lutka... Ale poprzednio tak nie mialam.

A na bete i tak nie pojde, bo sie boje zastrzykow:sorry:

No właśnie amalfi a Twojego musisz zmuszać do badania, czy dobrowolnie?

Ja to nawet nie próbuję na razie pytać mojego. Jeśli przez ponad pół roku sie nie uda to wtedy zacznę cisnąć, na razie to wiem, że ze mną jest problem i pracuje nad tym, żeby problem(ów) się pozbyć.

Czarno to widze - mam brunatny sluz... Wiec nie wiem, czy sobie nie zaszkodzilam ta lutka... Ale poprzednio tak nie mialam.

A na bete i tak nie pojde, bo sie boje zastrzykow:sorry:
Ale nie masz typowego@???? &&&&&
Betę też można oznaczyć z moczu:tak: ale tu nie znam kulis bo zawsze robiłam z krwi;-)
Kurcze ale dziś ponuro za oknem:wściekła/y:

Kurcze myslalam ze bromergon uregulowal mi cykle a tu dzis 34 dc i @ brak, a od wczorajszego wieczoru co chwile mam wrazenie ze to juz bo mnie tak brzuchol boli

reklama
Do góry