no to super ze wszystko ci pousuwali teraz to juz z gorki..coraz blizej do II kreseczek....odpoczywaj sobie a jak znajdziesz siły to wpadaj do nas:-)hej!!
Ja już od wczoraj jestem w domu, ale nie czuję się całkiem dobrze..
Laparoskopia poszła dobrze, miałam mega zrosty, które zostały pousuwane. Okazłao się, że mam jakiś stan zapalny, biorę teraz przez trzy tygodnie antybiotyk i potem wracam do działać, mam nadzieję, że zakońcoznych sukcesem
Przpraszma, że tak tylko o sobie, ale niezbyt dobrze mi się siedzi i nie mam siły czytać co u was...
Pamiętam o was cały czas, kibicuję i życze powodzenia!!
reklama
pieknie na pewno antybiotyk zadziała i będzie piękny efekthej!!
Ja już od wczoraj jestem w domu, ale nie czuję się całkiem dobrze..
Laparoskopia poszła dobrze, miałam mega zrosty, które zostały pousuwane. Okazłao się, że mam jakiś stan zapalny, biorę teraz przez trzy tygodnie antybiotyk i potem wracam do działać, mam nadzieję, że zakońcoznych sukcesem
Przpraszma, że tak tylko o sobie, ale niezbyt dobrze mi się siedzi i nie mam siły czytać co u was...
Pamiętam o was cały czas, kibicuję i życze powodzenia!!
&&&&
palu_nr1
Fanka BB :)
wikulaa dobrze, ze juz jestes po teraz to juz jeden cykl i bedzie fasolka
)
pisalyscie cos o implantacji... czy sa jakies objawy tego?
mialam sobie nic nie wkrecac ale same wiecie, ze to nie jest latwe ale nadal nie testowalam.
Brzuch mnie od wczoraj boli jak na @;/ pozostalo 4dni do @
straszne jest takie czekanie
zawsze jakis ruch sie przyda. Staram sie jezdzic na rowerku po 30min dziennie.
Wiecie czy mozna brac jakies wspomagacze jesli sie zafasolkuje typu BIO CLA GREEN TEA-kapsulki lub LKARNITYNA?
pisalyscie cos o implantacji... czy sa jakies objawy tego?
mialam sobie nic nie wkrecac ale same wiecie, ze to nie jest latwe ale nadal nie testowalam.
Brzuch mnie od wczoraj boli jak na @;/ pozostalo 4dni do @
straszne jest takie czekanie
zawsze jakis ruch sie przyda. Staram sie jezdzic na rowerku po 30min dziennie.
Wiecie czy mozna brac jakies wspomagacze jesli sie zafasolkuje typu BIO CLA GREEN TEA-kapsulki lub LKARNITYNA?
Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki, nie udzielam się zbytnio ostatnio ale was podczytuje regularnie. Nie mam jakoś nastroju na te starania, a za kilka dni pewnie będzie owu i ginka kazała działać. Odeszła mi ochota na macierzyństwo ale podobno najszybciej można zajść w ciążę po poronieniu więc powinnam myśleć optymistycznie a tak na prawde odłożyła bym te starania w czasie. wikulaa byłaś dzielna a teraz już będzie tylko dobrze, na pewno wszystko skończy sie sukcesem. trzymajcie się pozdrawiam wszystkie gorąco
palu Niestety nie wiem, czy można takie rzeczy brac, ale na Twoim miejscu nie brałabym niczego bez porozumienia z lekarzem...
Co do implantacji to czytałam w necie, ze może się objawiać spadkiem temperatury na 1-2 dni i plamieniem...ale sama jeszcze nie doświadczyłam czegoś takiego...może za parę dni...
amalfi odezwę się jutro na gg, bo dziś byłam zaganiana...a teraz to już tylko o spanku myślę...
wikulaa teraz to na pewno zaciążysz...Przypomnij mi, czemu ginka skierowała Cię na laparo?
Co do implantacji to czytałam w necie, ze może się objawiać spadkiem temperatury na 1-2 dni i plamieniem...ale sama jeszcze nie doświadczyłam czegoś takiego...może za parę dni...
amalfi odezwę się jutro na gg, bo dziś byłam zaganiana...a teraz to już tylko o spanku myślę...
wikulaa teraz to na pewno zaciążysz...Przypomnij mi, czemu ginka skierowała Cię na laparo?
Ostatnia edycja:
iza.malami
Myśa bedzie dobrze słonko, najważniejsze to pozytywne myślenie, a osiągniesz sukces
trzymam &&&&&&&&&&&&&, terza juz tylko z górki zobaczysz
madzilka
Witam w sobotnie przedpołudnie. Dziś zaczynam 3 cykl z luteiną podjęzykowo i przez najbliższe 10 dni będę się tym faszerować. Mam pytanie do Was, czy wiecie może jaka (oprócz ceny) jest różnica w działaniu między luteiną a duphastonem, bo ginka mi powiedziała, że jak w te 3 cykle nie zniknie mi plamienie przed @ to zmieni mi na duphaston- czy dupek jest dużo silniejszy, czy o co chodzi?
amalfi
madzilka dupek podobno jest lepszy ale i drozszy, ja bralam tylko dupka wiec nie mam porownania i po 3 cyklach nadal plamie ale znacznie krocej niz poprzednio, w tym cyklu mam nadzieje na jakies dwa dni z plamieniem tylko, zobaczymy.
A mam pytanie do dziewczyn ktorych mezowie badali nasienie, bo jak wiecie ja w polsce nie mieszkam, skad sie bierze ten pojemniczek na nasienie?
A mam pytanie do dziewczyn ktorych mezowie badali nasienie, bo jak wiecie ja w polsce nie mieszkam, skad sie bierze ten pojemniczek na nasienie?
Bry!
Daja przed badaniem. A jak chcesz (tzn M) zalatwic sprawe w domu i dowiezc do laboratorium to moze kup w aptece pojemniczek na siuski...?A mam pytanie do dziewczyn ktorych mezowie badali nasienie, bo jak wiecie ja w polsce nie mieszkam, skad sie bierze ten pojemniczek na nasienie?
reklama
Podziel się: