reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Uuuu to moze nie dojść-nie ma co ryzykować...

my wychodzimy ,wiec zmykam-bede po obiadku po 14.00.

ale masz fajnie kochana,ze juz niedlugo zaczynacie :)ciesze sie z Tobą !!:)
a M.robi badanie nasienia czy zrobią tuz przed IUI ??

Uuuu to moze nie dojść-nie ma co ryzykować...

my wychodzimy ,wiec zmykam-bede po obiadku po 14.00.

ale masz fajnie kochana,ze juz niedlugo zaczynacie :)ciesze sie z Tobą !!:)
a M.robi badanie nasienia czy zrobią tuz przed IUI ??
:-)
Musi zrobic wczesniej.

Hej Maćku!!! menopur najtaniej dostaniesz w aptece studenckiej na Dąbrowskiego ok 100zł, za ampułkę jak ja szukałam to wszędzie indziej był po 200zł,a pregnyl mają 0k.80 zł za opakowanie, najtańszy jest w aptece magicznej na Ratajczaka ok.20zł za opakowanie w nim są trzy ampułki.
przepraszam za pomyłkę z numerem coś musiało mi się pomylić już na pamięć chodzę.

Hej Maćku!!! menopur najtaniej dostaniesz w aptece studenckiej na Dąbrowskiego ok 100zł, za ampułkę jak ja szukałam to wszędzie indziej był po 200zł,a pregnyl mają 0k.80 zł za opakowanie, najtańszy jest w aptece magicznej na Ratajczaka ok.20zł za opakowanie w nim są trzy ampułki.
przepraszam za pomyłkę z numerem coś musiało mi się pomylić już na pamięć chodzę.
Nie szkodzi. Najwazniejsze, ze trafilam:tak:

Hej dziewczyny! ja nie moge sie doczekac @....jeszcze troche musze poczekac...a potem stymulacja clo i robimy iui....no ciekawe czy witaminki podzialały na meza...jutro jedzie na badanie gragmentacji DNA plemników...wiec sie dowiemy

ASIIEK- cześc - &&&&&&&&&&&&& dal męża za wyniki:))
a Ty juz widze nogami przebierasz
tuptup.gif
zeby robić IUI :))))

Hej dziewczyny! ja nie moge sie doczekac @....jeszcze troche musze poczekac...a potem stymulacja clo i robimy iui....no ciekawe czy witaminki podzialały na meza...jutro jedzie na badanie gragmentacji DNA plemników...wiec sie dowiemy
Kciuki za Malza!:tak:

A ktore to bedzie Wasze IUI?

matko swieta!

co to jest badanie fragmentacji DNA plemnikow? Trzymam kicuki, zeby wyszlo dobrze! :) no i zeby @ przylazła w te pedy :)

reklama
No mezu jutro jedzie zawiesc armie do zbadania na wyniki czeka sie tydz :-( jest to badanie w ktorym bada sie czy plemniki sa dobrze zbudowane czy nie sa uszkodzone w srodku...to bedzie 3 IUI..probujemy do 4 a potem invitro..chyba ze sie jeszcze rozmyslimy...no w sumie to @ jak nie chce to nie musi przychodzic hehe ...to był cykl nie starankowy ale seksilismy sie czesto-gesto dla przyjemnosci hehe

Do góry