reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
racja, muszę poszukać

Anna wpisz w googlach Emel Katowice i ci wyskoczy ;-) ja tak wpisałam Rybnik i już wiem gdzie mam szukac ich butków :-D
Na razie nie będę butków nawet do nauki chodzenia kupować raczej poszukam skarpetek z pełnym absem ale na wiosnę jak juz będzie dreptał to jak najbardziej kupię będzie miał do chodzenia po dworze... tylko kurcze wtedy to już chyba z twardą podeszwą? jeju nie pamiętam jak kupowalam dla J. :eek: :zawstydzona/y:

A to ci nowinki cukrowe... Czyli warto ogladac takie programy, by w tyle z wiedza nie zostawac

jutro ide do kolezanki parasolke obejrzec. za 100 chce sprzedac. nie wiem co to za cudo. jak zakupie to sie pochwale. Nie mamy chwilowo auta i musimy pozyczac. Wkurza mnie to. a, ze wole byc niezalezna musze miec parasolke by w pks sie jakos zapakowac jak najdzie mnie ochota na wojaze

O obuwniczy zahaczylam w sobote, bo musialam sobie szpile kupic na bal i przy okazji przyjrzalam sie bucikom dla Adama. Marki, ktore tu sprzedaja nic mi nie mowia. jedyne co sprzedawczyni byla w stanie mi powiedziec to tyle, ze butki sa ortopedyczne. No oki,ale 20 zl kosztowaly, wiec czegos im brak, ale nic wiecej sie nie dowiedzialam

Ja o butach dla Młodszej nawet nie myślę. Takich numerów chyba nie produkują. Na nią skarpetki na 6 miesięcy są w sam raz! Przeciwieństwo Starszej pod tym względem

Salamandra, nawet jeśli z nimi wszystko ok (choć za tą cenę nie wierzę, żeby one były ortopedyczne), to buty ortopedyczne są tylko dla dzieci z wadami ortopedycznymi. Dla zdrowych ewentualnie "profilaktyczne", ale o to też temat rzeka

Salamadra jeśli możesz to doradź mi czy za ok 2000zł kupię w miarę dobrą lustrzankę na codzienne potrzeby :) Raczej nie będę robić zdjęć z mega zoomem motylkom, kwiatkom czy mrówkom :) Będę wdzięczna za opinię!

Anna wpisz w googlach Emel Katowice i ci wyskoczy ;-) ja tak wpisałam Rybnik i już wiem gdzie mam szukac ich butków :-D
Na razie nie będę butków nawet do nauki chodzenia kupować raczej poszukam skarpetek z pełnym absem ale na wiosnę jak juz będzie dreptał to jak najbardziej kupię będzie miał do chodzenia po dworze... tylko kurcze wtedy to już chyba z twardą podeszwą? jeju nie pamiętam jak kupowalam dla J. :eek: :zawstydzona/y:

zobacz te emela roczki na stronie one mają twarda w sensie że sa do łażenie ale bardzo fajnie się zgina ta podeszwa .

salamandra - dobre buty czy kapcie irtopedyczne kosztują dużo drozej niż zwykłe buty dla dzieci z lepsze półki , np u mnie w sklepie kapcie zwykłe 20 zł a ortopedyczne stoją obok za 60 zł , wiec pewnie buty sa tym bardziej droższe .

reklama
super są te butki emela- bardzo łądne :)
ja nie wiem co z butami- zanim zakupie pójdziemy do ortopedy bo Antos już nieco mniej ale jednak koślawi lewą stópkę...:/wizyte mamay na 29-go marca

Do góry