reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
NANUSIA- no i git-niech tak zostanie 
)

no troche drogie ale jak moze pomoc to musimy je zrobic...czego sie nie robi dla upragnionego dzidziusiaNANUSIA- jak samopoczucie)
??
ASIIEK- Ileeee
matko i córko!!![]()
ale jak trzeba...;/
mama05
ASIIEK- no wlaśnie-dlatego napisalam ,ze jak trzeba ...to wiadomo,ze trzeba-niech wyniki beda si-&&&&&&&&&& za to 
no piękne w piątek kazał zrobić betę ale nie pójdę jeszcze poczekamLopop i co dr powiedział? Pewnie,że endo piękne? Nadal mocno zaciskam kciukasy&&&&&&&&&&&&&&
proszę trzymajcie mocno kciuki może wreszcie się teraz uda
nanusia i takich dalej objawów życzę
wiesz mnie za monitoring nic nie skasował
Ostatnia edycja:
sylkabecia
Fanka BB :)
oj Lopop jak chcesz jeszcze czekać??? ja robiłam po 12 dniach bym nie wytrzymała dłużej. podziwiam Twoją cierpliwość
mama05
LOPOP- a Ty teraz bylaś u dr Sylkabeci ??
i oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana mocno zaciskam !!!!!
i oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana mocno zaciskam !!!!!
No sie sie przejechalam 200 km do apteki;-) Ale 550 zl w kieszeni
Teraz tylko musze kogos znalezc, kto mi to zaaplikuje
A do Romka nie damy rady jutro, bo M musi sie zwolnic z pracy.
Super lekarz, prawda?

Aham. No to mnie troche uspokoilas.Hej Maćku!! no właśnie ja miałam taką sytuację że miałam zastrzyki a mąż akurat był na antybiotyku i tak mu parametry spadły że iui nie było, nie muszę pisać jak mnie roznosiło, tyle kasy w kanał, ale doktor powiedział że mam się nie martwic bo on działa długotrwale, nie wiem widocznie coś w tym jest bo teraz nie byłam juz stymulowana.
Zadzwoń do dr.Romka od rana on jest w szpitalu i jak mu powiecie że od naszego lekarza to wynik będzie po ok.30 minutach a zastrzyk możesz wtedy wieczorem dostać. Ile ich Ci zapisał?
A do Romka nie damy rady jutro, bo M musi sie zwolnic z pracy.
U dr Wozniaka?Po dwoch wizytach u tego lekarza do ktorego chodzi sylkabecia
Super lekarz, prawda?

No wlasnie tak postanowilam zrobic. No bo skoro lyka witaminki to chyba nie moze byc gorzej, niz bylo?Nie będą gorsze!! Nastaw się pozytywnie, uwierz w to!!

Mocno zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cześć dziewczyny
juz śpiesze z tłumaczenie bo widzę że zasiałam zamęt - chodziło mi że maćku była u tego ginka co pracuje na Polnej i jak na razie jest zadowolona
ja byłam na podglądzie po IUI i może.... poczekamy zobaczymy
przystępującym do IUI życzę powodzenia![]()
sylkabecia
Fanka BB :)
ojej Maćku ale się najeżdziłaś, a za ile udało Ci się kupić menopur?
reklama
No za stowke, w AKADEMICKIEJ;-)ojej Maćku ale się najeżdziłaś, a za ile udało Ci się kupić menopur?
Podziel się: