- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
edyta : ehhh..;, ta malpa! kciuki za nastepny cykl! musi sie udac!!!
mama : no mysle ze cos zostalo hahahhaa! a swoja droga ciekawe jaka moine bym mial maz jakbym kiedys dla sprawdzenia poszla i wydala cala penjse na jedne zakupy
mama : no mysle ze cos zostalo hahahhaa! a swoja droga ciekawe jaka moine bym mial maz jakbym kiedys dla sprawdzenia poszla i wydala cala penjse na jedne zakupy

mama05
prrrryy szaaaalona :))
EDYTA- no to sie urobisz
))))))
JOS- pewnie musialabyś dluuuuuuuuuuugo wydawać

)))))) hahahahaha
EWULA- super ,ze juz szczesliwie dotarlaś-czekamy na opowieść
MADE,POK- a Wy gdzie??????
RURKA,KOCUREK,ASIONEK- meldować sie kobietki
)
SERGII,PALEMKA- wracajcie!!!!!!!!!
))))
ZIZI- jak mąż????
JOS- pewnie musialabyś dluuuuuuuuuuugo wydawać
EWULA- super ,ze juz szczesliwie dotarlaś-czekamy na opowieść
MADE,POK- a Wy gdzie??????
RURKA,KOCUREK,ASIONEK- meldować sie kobietki
SERGII,PALEMKA- wracajcie!!!!!!!!!
ZIZI- jak mąż????
mary-beth
Fanka BB :)
Edyta - trzymam kciuki za listopad - żeby był Twój!!!
Ewula - hej!
A u mnie nadal @ nie ma!!!
Cholera, że też ja nie mogę mieć chociaż w miarę regularnych cykli!!! :-( Przynajmniej bym wiedziała, kiedy się @ spodziewać!!! Będzie 40-dniowy cykl jak nic! 

A, no i nawet jak bym chciała staraczkowego suwaczka kiedyś wstawić, to nawet nie wiem jakie parametry wstawić!!! Jeju, czemu ja mam takie pokiełbane cykle... 
Ewula - hej!
A u mnie nadal @ nie ma!!!

Ostatnia edycja:
paulina.pro
Edyta &&&&&&&&& za następny cykl
mama : wlasnie trzeba by bylo wydac RAZ, na jedna konkretna rzecz, zeby na wykazie z konta byla jedna pozycja jedna data i zero resztek pensji hahahaha i wtedy zobaczyc konsternacje
jjjezu jakie filmy ! zle ze mna ! hahahahaha
edyta : bedzie dobrze, najwazniejsze ze juz jest @ i ze zaczynacie
ja listopadowka nie bede na 100% bo teraz nie mozmey, moze zielone swiatlo w marcu! a moze i nie, ogolny kazal czekac az do kwietnia!
gin w sumie tez o tym kwietniu napomknal... ale zobaczymy, za niecaly mieisac pojde do gina przepadac sie, zobaczyc co i jak
ewula : hej! super ze odpoczelas
mama : z ust mi to wyjelas!!!! gdzie sa dziewczyny? a asionek? pok to juz chyba z 2 dni nie bylo...
edyta : bedzie dobrze, najwazniejsze ze juz jest @ i ze zaczynacie
ja listopadowka nie bede na 100% bo teraz nie mozmey, moze zielone swiatlo w marcu! a moze i nie, ogolny kazal czekac az do kwietnia!
gin w sumie tez o tym kwietniu napomknal... ale zobaczymy, za niecaly mieisac pojde do gina przepadac sie, zobaczyc co i jak
ewula : hej! super ze odpoczelas
mama : z ust mi to wyjelas!!!! gdzie sa dziewczyny? a asionek? pok to juz chyba z 2 dni nie bylo...
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mary u mnie ten cykl trwal 41 dni,a nigdy takiego nie mialam,ale tak juz jest jak sie nie stramy to cykle sa regularne a jak dochodzi co do czego to cykl sie wydluza 
Jos to troche poczekacie na staranka chyba ze gin pozwoli wczesniej

Jos to troche poczekacie na staranka chyba ze gin pozwoli wczesniej

reklama
paulina.pro
za chwile na forum stuknie nam 6000 stronek
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: